Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος παίζεται σήμερα στην Τούμπα, κάτι ιδιαίτερα "μικρό" όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός... που είσαι καταδικασμένος από την ιστορία σου και τα εκατομμύρια των φιλάθλων που σε ακολουθούν, να βρίσκεσαι πρώτος και πρωταθλητής. 

Επιπλέον η συγκεκριμένη θέση (2η) και όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία, δεν σου δίνει κάποιο αξιόλογο βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ) στο μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.....άρα μόνο για λόγους γοήτρου και ψυχολογικούς -ενόψει των αναμετρήσεων για το κύπελλο- έχει σημασία το σημερινό παιχνίδι. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μια υποχρέωση που πρέπει να βγει με τις λιγότερες απώλειες, πριν τα σημαντικά παιχνίδια για κύπελλο και play off. Η απόφασή του να δηλώσει τους Μπεργκ, Κουρμπέλη, Λουντ, Βιγιαφάνιες να εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και η πρόθεσή του να ξεκουράσει και να μην ρισκάρει πιθανούς τραυματισμούς για τους Μολέντο, Εμποκού, ξεκαθαρίζει τους στόχους για το σημερινό παιχνίδι. Σοβαρά σαν Παναθηναϊκός, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας στο χορτάρι για ένα παιχνίδι άνευ σημασίας. 

Με αυτή την τακτική λοιπόν, καταλήγουμε πως θα παρατάξει την ομάδα στο γήπεδο κάπως έτσι: Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μέστο, Κουτρουμπή, Τελάντερ και Χουλτ (ή Χουχούμη). Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρέις με τον Ζέκα, με τον Μπουμάλ και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο στα πλάγια. Ο Κλωναρίδης θα είναι πίσω από τον Μολίνς στην επίθεση. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Στιλ, Μαρινάκης, Μολέντο, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Εμποκού, Ευαγγέλου και Πίσπας. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες και οι Λουντ, Λέτο, Κουλιμπαλί.

Τελειώνοντας και το σημερινό παιχνίδι και με δεδομένο πως τα σημαντικά παιχνίδια με την Φενέρ για το μπάσκετ θα ξεκινήσουν στις 18/4......θα ασχοληθούμε με τα τεκταινόμενα στον Ερασιτέχνη (τους απασχολούσαν τα ραντεβού με τους Τραπεζίτες και ξέχασαν να περάσουν τον Παναξιακό). 

 
Top