Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, μιας και στεναχωρηθήκαμε λιγάκι εχτές από το 3-0 στην Τούμπα, σκέφτηκα πριν το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης να γράψω ένα χιουμοριστικό κείμενο να ευθυμήσουμε, συνδυάζοντας το survivor που παρακολουθούμε όλοι φανατικά (αυτοί που λένε πως δεν το βλέπουν, πιο φανατικά), με τους "πράσινους" δημοσιογράφους. 

Ποιοι παίκτες του Survivor είναι άραγε οι "πράσινοι" δημοσιογράφοι? 

Μισθοφόρος: Τον ρόλο του μισθοφόρου τον κερδίζει επάξια ο Παπαθεοδώρου, αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα να πολεμήσει στο πλευρό οποιουδήποτε παράγοντα του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ ή και του μπάντμιντον......... αρκεί να πληρωθεί.

Μάνατζερ Ράγκμπι: Ο ρόλος του δολοπλόκου, ανεμοδούρας και τηλεμαϊντανού Πάνου, ταιριάζει απόλυτα στον Άρη Γάτα, μιας και ένα φεγγάρι δήλωνε και αυτός μάνατζερ....μόνο που αντί για φανέλα με αστέρια, φορούσε τραγιάσκα "καβουράκι". 

Τσανγκ: Ο εμμονικός με την Ελισάβετ Τσάνγκ, θυμίζει απόλυτα τον εμμονικό με το γήπεδο στον Βοτανικό Σπανουδάκη, ειδικά όταν του είχαν τελειώσει τα γελοία επιχειρήματα να δικαιολογεί την εμμονή του και κατέφευγε στα ψέμματα. 

Βασσάλος: Ο μαχητής Κωνσταντίνος που προσέχει την εμφάνισή του περισσότερο από όσο όλες οι γυναίκες του survivor μαζί, ταιριάζει ταμάμ με τον Νίκο Παγκάκη, που τον νοιάζει πιο πολύ να είναι καλοχτενισμένος όταν βγει στους Λυριντζή-Οικονόμου παρά τα όσα θα πει. 

Ελισάβετ: Η καταδιωκομένη/κατατρεγμένη από όλη την ομάδα της Ελισάβετ, που όμως καταφέρνει μονίμως να επιβιώνει και να αναρωτιέται "τι έκανα, που έφταιξα?".φέρνει λιγάκι από Γκόντζο.

Σάρα: Η μονίμως χαμογελαστή και προσκολλημένη στον Μισθοφόρο/Παπαθεοδώρου Σάρα, ταιριάζει αφάνταστα στον Βασίλη Βεργή.

Σπαλιάρας: Ο Γιάννης έχει αρχίσει και θυμίζει κατσαρίδα, δηλαδή επιβιώνει σε όλες τις καταστάσεις, σε όλες τις ομάδες και την στρατηγική την έχει βαφτίσει παλιμπαιδισμό, όπως ο Τάσος Νικολογιάννης. 

Bo: Λόγω κιλών ο ρόλος ανήκει δικαιωματικά στον Λάμπρο Γκαραγκάνη, μιας και εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. 

Λάουρα: Η μοναδική που παρά τις αντιξοότητες παίρνει κιλά αντί να χάσει, που παραμένει στο παιχνίδι λόγω των δημοσίων σχέσεων της ενώ δεν προφέρει απολύτως τίποτα, είναι καρμπόν ο Νίκος Αθανασίου. 

Βαλαβάνη: Μία έτσι, μία γιουβέτσι, αλλά στο τέλος της ημέρας και της ψηφοφορίας καλός είναι ο Στέλιος και κακός ο Αγγελόπουλος παρότι του έχουμε αναγνωρίσει 1.000 καλά, όπως ακριβώς βλέπει τα πράγματα και ο Δημήτρης Κριτής όταν η συζήτηση περιστρέφεται στην Πολυμετοχικότητα και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.... το συναίσθημα επικρατεί της λογικής. 

Κοκκινάκης: Λίγα ακαταλαβίστικα λόγια και πολύ μαγείρεμα, σαν τον Τσιμπίδα που κανένας δεν φταίει για την κατάντια του Παναθηναϊκού, πάμε να γράψουμε τίποτα για το πρόγραμμα Jessica. 

Χανταμπάκης: Πιστεύει στον Θεό αλλά τον κοροϊδεύει, του λείπει η οικογένειά του αλλά την παράτησε, θέλει το καλό της ομάδας αλλά σκηνοθετεί τον διωγμό του πιο δυνατού παίκτη, κλασικός Μανωλιουδάκης. 

Αγγελόπουλος: Ποιος άλλος πλην του Βασιλαρά θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του λαϊκού παιδιού, που εν μια νυκτί μεταπήδησε στους διάσημους και έχει αρχηγικές τάσεις? Κανείς....μόνο ο Νικόλας. 

Χούτος: Μετά τη χτεσινή του δήλωση "η καλύτερη στρατηγική είναι να μην έχεις στρατηγική", πιστεύω πως μόνο ο Τσάρλι ταιριάζει. Κάτι τέτοιες σοφιστείες σκαρφίζεται όταν θέλει να το παίξει Πόντιος Πιλάτος, άσε που έχω μάθει πως ξύνει και το μούσι του όταν μιλάει. 

Παπαδοπούλου: Τον ρόλο της άμεμπτης και ντόμπρας Ειρήνης, τον απονέμω στον Χρήστο Κοντό....μόνος του στις παραλίες των καταπράσινων ταραγμένων νερών του Παναθηναϊκού, απέχοντας από κλίκες, λέει τις αλήθειες του. 

Αν ξέχασα κάποιους, δεν το έκανα επίτηδες....απλά δεν θυμόμουν άλλους που να άξιζαν να τους αναφέρω (όχι πως άξιζαν αυτοί που ανέφερα, αλλά τι να κάνουμε είναι μέρος της Παναθηναϊκής ζωής μας).....μπορεί ο κόσμος στα σχόλια να συμπληρώσει ή να διαφωνήσει με την δική του ταύτιση.

ΥΓ. Της τελευταίας στιγμής μιας και δεν γίνεται να μην τους αναφέρω.

Παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς στις 3 ημέρες: Η σχέση του συγκεκριμένου με το survivor (για αυτό αποχώρησε άλλωστε) είναι αντίστοιχη με αυτή που έχει ο Δεσσύλας με την δημοσιογραφία και την αντικειμενικότητα, μόνο που δεν έχει το σθένος να επιστρέψει στο χωριό του να ασχοληθεί με τα αιγοπρόβατα.

Κολιδά: Μετά το καμάκι που έκανε στον Bo τον ρόλο της θα παίξει ο επίσης καμακόβιος σε παράγοντες Σερέτης.


Αλέξανδρος 
Top