Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, δυστυχώς για άλλη μια φορά ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ απόλυτα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη και έτσι ας βγάλουν άκρη οι οπαδοπαράγοντες...

Νωρίτερα το πρωί σας είχα γράψει:

"Όπως κινούνται οι κύριοι Γιαννακόπουλος και Μπαλτάκος, είναι δεδομένο πως πάμε σε ρήξη και όχι σε ομαλή και ελπιδοφόρα διάδοχη κατάσταση στον Α.Ο.

Η "Μάνα του Λόχου" θα την πληρώσει στο τέλος, θα μείνει αμανάτι σε αυτούς τους 
ουρανοκατέβατους που αγάπησαν την καρέκλα, θα εξυπηρετήσει τα πολιτικά σχέδια τους, το 0-40 θα γίνει 0-60 και 0-100, τα χρέη θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο και όταν θα την βαρεθούν αφού δεν θα τους δίνει προβολή αλλά αναθέματα..... κάποιον αφελή θα βρουν να την φορτώσουν.

Ζούμε τις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας και υπεύθυνοι είναι οι οπαδοπαράγοντες, αυτοί που δεν τους τελείωσαν όταν έπρεπε και αυτοί που τους σιγόνταραν να γίνουν κυρίαρχοι.....

Αν δεν αποφασίσει ο απλός και ανιδιοτελείς κόσμος του Παναθηναϊκού, να αναλάβει δράση και όταν λέω δράση να ρίχνει κλωτσιές..... ο Παναθηναϊκός θα σβήσει, όπως έσβησαν δεκάδες άλλες ομάδες παγκοσμίως, παρότι είχαν τίτλους και κόσμο".

Και λίγο αργότερα συμπλήρωσα:

"Μέχρι τώρα το παραμύθι σας ήταν "δεν υπάρχει κανείς να αναλάβει, αναγκαστικά διοικούμε τον Ερασιτέχνη με τις λίγες δυνάμεις μας, για να μην μείνει ακέφαλος"...... και κάποιοι ανέχονταν τα "κλεμμένα" δελτία της ομάδας μπάσκετ γυναικών στο Ρύσσιο, τα χαλασμένα computers που δεν επέτρεψαν στην ομάδα πινγκ-πονγκ να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία παρότι είχε κερδίσει την άνοδο, το 0-40 από τους ακατονόμαστους, την μη συμμετοχή έστω ενός τμήματος στην Ευρώπη, τις αγωνιστικές ξεφτίλες από ομάδες με πολύ μικρότερο budget σε όλα τα τμήματα, τις ασχήμιες των κολαούζων σας σε γυναίκες αθλήτριες επειδή ήταν άλλης ομάδας...........

.......ΑΛΛΑ από σήμερα που βρέθηκε οικονομικά ισχυρός άνθρωπος να αναλάβει, με την οικογένειά του να έχει σπουδαίο παρελθόν στον Ερασιτέχνη και την δέσμευσή του να αποπληρώσει το χρέος που παρά τις ξεφτίλες επί 4 χρόνια έχει μείνει ίδιο και του βάζετε δεκάδες ΕΜΠΟΔΙΑ αποδεικνύοντας εμπράκτως πως σας νοιάζει μόνο η καρέκλα και όχι ο Παναθηναϊκός, ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ θα μας βρίσκει ΑΠΕΝΑΝΤΙ, μέχρι να φτάσει ο κόσμος στο χτένι και να έρθει η ώρα που θα ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!!

Εσείς διαλέξατε τον τρόπο.... κάποια στιγμή θα τον λουστείτε....."

Πέντε λεπτά πριν ο Γιαννακόπουλος έκανε το αυτονόητο, έπαψε να συνδιαλέγεται με Μπαλτακομιχαλαριάδες και τους άφησε την καυτή πατάτα στα χέρια, καλώντας επιπλέον τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, να αποφασίσει κάποια στιγμή να αντιδράσει και να ξεφορτωθεί τους γύπες που ασελγούν στο πτώμα της ομάδας τους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Η απόφαση που πήρα να βάλω ακόμα ένα ακόμα εκατομμύριο ευρώ ετησίως στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ώστε να βγάλω τον Ερασιτέχνη από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έγινε από την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και την προσωπική αντιπαράθεση μου με τον Μπαλτάκο, αλλά με μοναδικό σκοπό οι Παναθηναϊκοί να είναι ξανά υπερήφανοι για τον Σύλλογο μας.

Με κορύφωση τη σημερινή προσπάθεια συκοφάντησης μου αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο Μπαλτάκος -και οι φίλοι του λιβελλογράφοι στο SDNA και στον ΣΠΟΡ FΜ- έχει συνειδητά επιλέξει να φτάσει στον πάτο του βαρελιού με τα σκατά ώστε να με οδηγήσει να αποσύρω την κίνηση μου για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη. Αυτός ήταν εξαρχής ο μοναδικός σκοπός του. Δεν περίμενα όμως ότι αυτός θα τρυπήσει ακόμα και τον πάτο...

Εξυπακούεται ότι η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω από την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και τον εγωϊσμό μου στις προσωπικές μου κόντρες. Η πορεία μου ως οικογενειάρχης και επιχειρηματίας, σε αντίθεση με τον άεργο υιό, δεν μου επιτρέπει να μπω στο βούρκο που κινείται ο Μπαλτάκος. Στους υπονόμους κερδίζουν πάντα οι αρουραίοι.

Ως εκ τούτου και μέχρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να ανέχεται φαινόμενα τύπου Μπαλτάκου στα κοινά του Συλλόγου, αποσύρω την κίνηση μου για τον Ερασιτέχνη. Όταν ο Σύλλογος καθαρίσει από «ποντικούς», είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα έχω πει για τον Παναθηναϊκό μας.

Ελπίζω μάλιστα μέχρι τότε να έχει γίνει και το γήπεδο στο Γουδή ώστε εγώ να μην χρειαστώ…

ΥΓ. Κομήτες πέρασαν πολλοί από τον Παναθηναϊκό. Οι Γιαννακόπουλοι ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρόντες.

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος».

Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω..... αλλά εύχομαι να ζήσω τόσο ώστε να δω τον Παναθηναϊκό απαλλαγμένο από τους κηφήνες καρεκλοκένταυρους....... ευεργέτες του γαύρου!!! 
Top