Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, λίγες ώρες απομένουν (53) για να πραγματοποιηθεί η 4η κατά σειρά Γενική Συνέλευση του Α.Ο. με κυρίαρχο θέμα την συγκρότηση ψηφοδελτίου και την εκλογή διοίκησης, αλλά δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα. 

Είναι τόσο τραγικά τα οικονομικά του Ερασιτέχνη, τα οποία όπως φαίνεται κατά την θητεία των "νοικοκύρηδων" όχι δεν βελτιώθηκαν όπως είχαν εξαγγείλει, αλλά αυξήθηκαν τα χρέη τόσο...... που δεν πρόκειται να βρεθεί κανείς (χωρίς μεγάλη οικονομική επιφάνεια), να παίξει τον ήρωα. 

Η αστεία τοποθέτηση του Δημήτρη Μπαλτάκου στην προηγούμενη ΓΣ, περί ενδιαφέροντος μιας "ομάδας" να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, αλλά της λείπουν τα 3/4 των μελών που χρειάζονται, αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάντια που έχει περιέλθει ο Α.Ο. με αποκλειστική ευθύνη των "παρόντων" που θα έγραφαν ιστορία. 

Για να καταλάβετε την γελοιότητα της κατάστασης, σας πληροφορώ πως η "ομάδα" που ενδιαφέρθηκε να διοικήσει τον Α.Ο. αποτελούνταν από 5 άτομα, που ακόμα και αν ενώσουν τα εισοδήματά τους ενός χρόνου, δεν μπορούν να αγοράσουν κεντρικό περίπτερο στην Αθήνα. Ε για αυτή την "ομάδα" ο κύριος Μπαλτάκος, παρέτεινε την αβεβαιότητα για μια βδομάδα, με αποτέλεσμα να χάνεται ο ένας αθλητής μετά τον άλλον στα ομαδικά αθλήματα.

Να ξεκαθαρίσω πως δεν μέμφομαι τους ανθρώπους που από αγάπη για τον Σύλλογο και μπροστά στον κίνδυνο να παραμείνει "ακέφαλος", σκέφτηκαν πως ίσως μπορούν να βοηθήσουν (στην τελική "βοήθησε" ο άνεργος Μιχαλαριάς, δεν θα βοηθούσαν αυτοί που έχουν δουλειές?), κάνοντας χρηστή διαχείριση των όποιων εσόδων του ΑΟ και απευθυνόμενοι σε οικονομικά επιφανείς φιλάθλους της ομάδας, που ουδέποτε κοντραρίστηκαν μαζί τους. 

Από το λίγο που ασχολήθηκαν να μάθουν τι θα αντιμετωπίσουν αναλαμβάνοντας, συνειδητοποίησαν πως θα έπρεπε άμεσα να βρουν ένα μηχάνημα (σαν αυτό που θα έβρισκε και η Ραχήλ Μακρή) προκειμένου να τυπώνουν 500ευρα. 

Οι "νοικοκύρηδες" που ενώ σχεδίαζαν αποπληρωμή του συνόλου των χρεών σε μόλις 2 χρόνια, έχουν απλήρωτους αθλητές και υπάλληλους 11 μήνες, χρωστάνε σε προπονητές, για τις εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ, στον ιδιοκτήτη των γραφείων που έχουν γαντζώσει τις καρέκλες τους και γενικά σε όποιον μιλάει (όχι ελληνικά, απλά να μιλάει οτιδήποτε, να μην είναι μουγκός). 

Η μοναδική ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο, είναι να εντείνουν τις προσπάθειές τους αυτοί που ωφελούνταν και ωφελούνται ακόμα και σήμερα οικονομικά, με την κατάσταση που προϋπήρχε πριν τον "πόλεμο" Γιαννακόπουλου-Μπαλτακομιχαλαριάδων. Δηλαδή αυτοί που είναι προμηθευτές του Α.Ο. ή διαχειρίζονται κερδοφόρους χώρους του και επειδή βάσει καταστατικού δεν μπορούν να το κάνουν στο προσκήνιο, κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο. 

Ένα τέτοιο ανιδιοτελές ψηφοδέλτιο, με κάνει να εύχομαι να καταλήξουμε στο Πρωτοδικείο, με την ελπίδα πως εκεί θα εμφανιστούν σοβαροί και  ισχυροί οικονομικά Παναθηναϊκοί, που με την συμβολή των ΠΑΕ και ΚΑΕ, θα βγάλουν τον Α.Ο. από το αδιέξοδο που τον έφεραν οι "νοικοκύρηδες". 

Και επειδή ο κύριος Μπαλτάκος που παρότι με τις ενέργειές του μας οδηγεί στο Πρωτοδικείο, δεν ξέρει καν όπως δήλωσε στην τελευταία Γ.Σ. τι σημαίνει διοίκηση Πρωτοδικείου, να τον ενημερώσω πως ΠΡΕΠΕΙ την Δευτέρα να πάρει τα πρακτικά και να πάει στον Πρωτοδίκη να μάθει. 

Αυτός θα του εξηγήσει, πως μέχρι να οριστεί διοίκηση θα πρέπει να την ασκεί ο ίδιος και όχι να κάνει διακοπές ή να σχεδιάζει το πολιτικό του μέλλον, έχοντας αφήσει πίσω στάχτη και μπούλμπερη. Να φροντίσει σε αυτό το διάστημα να πάρει τα χρήματα από ΚΑΕ και ΠΑΕ και με πλήρη διαφάνεια να τα χρησιμοποιήσει ώστε να συμμετέχουν κανονικά τα ομαδικά τμήματα στις κατηγορίες που αγωνιστικά ανήκουν.Ακόμα και αν δεν βρεθούν κάποιοι να ζητήσουν την διοίκηση από το Πρωτοδικείο, θα ορίσει ο δικαστής διοίκηση επιλέγοντας ο ίδιος από τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη του Α.Ο. Εύχομαι να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο.... να ορίζει δηλαδή ο δικαστής μέλη και αυτά να παραιτούνται γνωρίζοντας τις χάος πρέπει να διαχειριστούν. 

Ελπίζω πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχοντας πλέον "ξεμπροστιάσει" στα μάτια όλων των υγιών Παναθηναϊκών αυτούς που το έπαιζαν επί 4 χρόνια "εργάτες της Παναθηναϊκής Ιδέας", να αναλάβει την πρωτοβουλία διοίκησης. 

Και έτσι οι "οικειοθελώς" απελθόντες, θα μπορούν πλέον απροκάλυπτα να θαυμάζουν τον Πρίντεζη, να μην πηγαίνουν στις φιέστες κατάκτησης πρωταθλήματος και να βρίζουν τον Μπουρούση ή όποιον άλλον γουστάρουν. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

ΥΓ. Τρίτη κατά σειρά αποχώρηση από το «πράσινο» τμήμα βόλεϊ γυναικών, καθώς η Αλίκη Κωνσταντινίδου ακολούθησε στην «έξοδο» τις Πολ και Παπαδοπούλου.

Η έμπειρη διεθνής βολεϊμπολίστρια θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ηρακλή Κηφισιάς, ο οποίος ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτησή της.

ΥΓ1. Μετά την διευθέτηση του χρέους, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα έργα και στο Γουδί. 

Αλέξανδρος 
Top