Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι αλήθεια πως αυτή την περίοδο βιώνει τις χειρότερες ημέρες της νεότερης ιστορίας του. Τα εκατομμύρια των φιλάθλων του, έχουν εναποθέσει αποκλειστικά τις όποιες ελπίδες τους για κάποιον τίτλο -που θα τους θυμίσει Glory Days και θα αισθανθούν υπερηφάνεια- στο μπάσκετ. 

Και όμως, ακόμα και αυτό το τμήμα που παλεύει αυτές τις ημέρες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ενώ έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο, υπάρχουν κάποιοι που μέσω του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που κατέχει τις μετοχές της ΚΑΕ, το πολεμούν συστηματικά. 

Αυτός ο ενορχηστρωμένος πόλεμος κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και της ομάδας σε προέκταση, από συγκεκριμένη μερίδα οργανωμένων οπαδών, συνεπικουρούμενη από ξεφτιλισμένους δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες κυρίως ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε., ελοχεύει τον κίνδυνο να "μολύνει" και τον άδολο κόσμο του Παναθηναϊκού. Και αν δεν τον έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, οφείλεται στο πάθημα του ποδοσφαίρου, που για την πλειοψηφία έχει γίνει μάθημα. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει την απαραίτητη πείρα και μπορεί να αντιλαμβάνεται που στοχεύουν οι συγκεκριμένοι οπαδοί, έθεσε ξεκάθαρα τους υπόλοιπους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού που τον επισκέφτηκαν προχτές, το εξής δίλημμα: 

"Ή απομονώνετε-αποκηρύσσετε τους συγκεκριμένους -είτε βγάζοντας μια ανακοίνωση, είτε αναρτώντας ένα πανό, είτε κόβοντας απλά κάθε επαφή μαζί τους- ή αποχωρώ από την ΚΑΕ και ελάτε να την μετατρέψετε σε κομπάρσο, όπως κάνατε με το σύνολο των τμημάτων του Ερασιτέχνη".

Λιτά και ξεκάθαρα, μετατόπισε το βάρος των όποιων δυσμενών συνεπειών προκύψουν για τον Παναθηναϊκό από την πιθανή αποχώρησή του, σε αυτούς που οφείλουν να το σηκώσουν. Και σας διαβεβαιώ πως δεν πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τρικ, εννοεί κάθε λέξη σε αυτό το τελεσίγραφο. 

Και για να προλάβω ορισμένους, που θα αντιληφθούν το συγκεκριμένο τελεσίγραφο ως εκβιαστικό, πως δεν πρόκειται για τέτοιο. Έχει κουραστεί αφάνταστα και έχει φτάσει στα όριά του....και ΔΙΚΑΙΩΣ θα ομολογήσω.

Πριν καν ξεκινήσει η χρονιά, στην οποία διέθεσε περίσσιο χρήμα και διάθεση, άρχισαν οι αιώνιοι "νταβατζήδες" του Παναθηναϊκού, να τορπιλίζουν την προσπάθεια. Γιατί ήρθε ο Μπουρούσης, γιατί προστέθηκε το Superfoods, γιατί προσέλαβε τον τάδε στις επιχειρήσεις του, γιατί δίνει τόσα λεφτά στον Καλάθη, γιατί μας έκλεισε το forum που τον βρίζαμε χειρότερα και από κάθε αντίπαλο παράγοντα που έκλεβε και κλέβει τον ιδρώτα μας 20 χρόνια!!! 

Γελοιότητες που διαμόρφωναν ένα άρρωστο κλίμα γύρω από την ομάδα καθ' όλη την δύσκολη πορεία για το δικαίωμα στο όνειρο του έβδομου αστεριού, με αποκορύφωμα τις αντιδράσεις τους στην πρόθεσή του να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη, στην οργισμένη αντίδρασή του μετά τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσέ (πούλμαν) και στα όσα αποκάλυψε για τον δήθεν αγαπημένο τους Ζέλικο, που τον επικαλούνται αποκλειστικά όταν θέλουν να βάλλουν κατά του Γιαννακόπουλου.

Όπως καταλαβαίνετε, πλέον το ζητούμενο δεν είναι να μπει ΚΑΙ στον Ερασιτέχνη να βοηθήσει, αλλά πρωτίστως να μην αποχωρήσει από την ΚΑΕ και παραδώσει την διοίκησή της σε αυτόν (Ερασιτέχνη). Και σας το λέω, πως αν δεν διαχωρίσει τη θέση της η παναθηναϊκή κοινωνία από τους νταβατζήδες, θα συμβεί..... και τότε όχι όνειρα για έβδομο και όγδοο, αλλά αγώνας για παραμονή στο πρωτάθλημα της Α2. 

Σε ανύποπτο χρόνο, σας είχα γράψει πως δεν γίνεται μια μικρή και ανεξέλεγκτη ομάδα οπαδών, να εκπροσωπεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού (οργανωμένου και μη) και να μιλά ή να διαπραγματεύεται με τις διοικήσεις εξ ονόματός του. Σας είχα γράψει πως πρέπει να επιστρέψουμε στη λογική των αυτόνομων συνδέσμων, που ο κάθε ένας από αυτούς θα λειτουργεί σύννομα και κάθε εκλεγμένο Δ.Σ. θα έχει την ευθύνη για όσα γράφει σε ανακοινώσεις ή social media και όσα πράττει στο γήπεδο. 

Τέλος, με δεδομένο πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί που έχουν οδηγήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λίγο πριν την αποχώρηση από την ΚΑΕ ελέγχουν τον Α.Ο., δεν υπάρχει καμιά διάθεση ανάμιξης του..... εκτός και αν εμπράκτως τις επόμενες ώρες-ημέρες, οι υπόλοιποι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών πάρουν ξεκάθαρη θέση εναντίον τους. Τότε, εκτός της παραμονής του στην ΚΑΕ, θα υπάρξει λύση και για τον Α.Ο. έστω και με διοίκηση Πρωτοδικείου για τους πρώτους 6 μήνες.  

Την Κυριακή στην Γενική Συνέλευση του Α.Ο. δίδεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαχωριστεί η ήρα από το στάρι, αυτό που ξεκίνησαν 2-3 οπαδοί στην Γ.Σ. του προηγούμενου Σαββάτου, πρέπει να ολοκληρωθεί. 

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά ένας Σύλλογος...... είναι νοοτροπία!!! 
Top