Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, ημέρα της επαναληπτικής Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η σημερινή και παρά τις προσπάθειες αρκετών φίλων του Συλλόγου να υπάρξει έστω ένα ψηφοδέλτιο και να μην καταλήξουμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου, όπως φαίνεται δεν θα το αποφύγουμε. 

Με δεδομένο πως η σημερινή Γ.Σ. είναι επαναληπτική, άρα δεν τίθεται θέμα απαρτίας, προβλέπω πως στην περίπτωση που δεν υπάρξουν υποψήφιοι θα "διακοπεί", ώστε να υπάρξει μια παράταση στην προσπάθεια να εξευρεθεί λύση και να μην έχει δικαίωμα οποιοσδήποτε από αύριο το πρωί να απευθυνθεί στο Πρωτοδικείο. 

Η παράταση κατά μια βδομάδα φαντάζομαι, θα δώσει τον χρόνο στους σημερινούς διοικούντες να συνεχίσουν τις διερευνητικές επαφές, προκειμένου να τοποθετήσουν "δικούς" τους ανθρώπους σε μια διοίκηση, που θα συνεχίσει την αυταπάτη του γηπέδου στο Γουδί, που συμφώνησαν με την κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ για αλλότρια συμφέροντα και όχι του Παναθηναϊκού. 

Όπως σας έγραψα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει απορρίψει την περίπτωση να βοηθήσει οικονομικά μια διοίκηση Πρωτοδικείου, αρκεί να μην συμμετέχουν σε αυτή άτομα που οδήγησαν τον Σύλλογο σε αδιέξοδο και μονίμως του ασκούν κακοπροαίρετη κριτική. 

Άλλος πλην του Δ. Γιαννακόπουλου που θα μπορούσε να δώσει λύση στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει.... και δεν υπάρχει, γιατί φρόντισαν οι "οπαδοπαράγοντες". Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη τα 1,2,3 εκατομμύρια ευρώ είναι αστείο ποσό, αλλά δεν θα τα δώσουν χωρίς να πάει μια αντιπροσωπεία αυτών που την έβριζαν χυδαία να της τα ζητήσει. 

Όχι να ζητήσουν συγνώμη, αλλά να τους διαβεβαιώσουν πως ότι έγινε έγινε, ας γίνει μια νέα αρχή με σεβασμό στα πρόσωπά τους. Στην τελική μια χαρά πήραν φέτος 20.000 ευρώ χορηγία από το Allou Fun Park για το γυναικείο βόλεϊ, δεν νομίζω να "μύριζαν" Βαρδινογιαννίλα και να μην τους βοήθησαν. 

Το μόνο σίγουρο είναι, πως ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σύντομα, αφού το ανδρικό βόλεϊ αν δεν παραδώσει "καθαρό" φάκελο (να έχει εξοφλήσει ότι αφορά τη σαιζόν που πέρασε), δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα. Επίσης όλα τα τμήματα περιμένουν τις διοικητικές εξελίξεις, προκειμένου να προγραμματίσουν την εύρυθμη λειτουργία τους. 

Κλείνω με μια πρόταση του Ιωάννη Γ. Χειμωνάκου στην όποια νέα διοίκηση προκύψει:

Σε λίγες ώρες-ημέρες περιμένουμε να εκλεγεί μία μεταβατική διοίκηση η οποία θα είναι προεόρτια μιας διοίκησης του Πρωτοδικείου και εάν είμαστε τυχεροί, ίσως βρεθεί κανένας πεφωτισμένος Χριστιανός με οικονομική ευχέρεια και αποφασισμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη που είναι η μήτρα των πάντων.

Ανεξάρτητα από την διοίκηση που θα αναλάβει εγώ θα συμβούλευα τον κο Πρόεδρο δύο βασικά πράγματα πέραν των ελεγκτικών που φωνάζω χρόνια τώρα.

ΠΡΩΤΟΝ

Να φτιάξει μία ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας που θα του ανοίξει τα μάτια σχετικά με την πορεία και τις δραστηριότητες του κάθε τμήματος γιατί πάρα πολλές φορές οι Έφοροι των Τμημάτων, δρουν ως δικτατορίσκοι στο χώρο τους με αποτέλεσμα οι αθλητές να φοβούνται να εκφραστούν από το φόβο σε πρώτη φάση, μήπως περιπέσουν σε δυσμένεια.

Αυτή η γραμμή απαραίτητα θα δέχεται και ανώνυμες καταγγελίες, αναφορές, παρατηρήσεις, υποδείξεις ή ακόμα απλές σκέψεις των αθλητών για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, που θα εξασφαλίζει ακόμα και την ανωνυμία όσων επικοινωνούν και πρέπει να είναι

α) μία ανοικτή τηλεφωνική γραμμή που θα την ελέγχει αποκλειστικά και μόνον ο Πρόεδρος,χωρίς να παρεμβαίνουν διάφοροι παρατρεχάμενοι του που συνήθως κουκουλώνουν ο,τι δεν τους συμφέρει. Θα πρέπει να λειτουργεί σε συγκεκριμένες ώρες ώστε να μπορεί να απαντά ο Πρόεδρος και να είναι προσβάσιμη από όλους. Ο αριθμός της τηλεφωνικής αυτής γραμμής πρέπει να είναι με μεγάλα γράμματα, αναρτημένος σε όλους τους χώρους των τμημάτων και επιπλέον να ενημερωθούν αθλητές και γονείς ή κηδεμόνες, ότι μπορεί να κάνουν χρήση είτε επωνύμως, είτε ανωνύμως.

Όταν χρησιμοποιείται σε ώρες εκτός των ωρών λειτουργίας, θα πρέπει να έχει αυτόματο τηλεφωνητή, ώστε όποιος θέλει να μπορεί να αφήνει το μήνυμά του.

β) μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) αυστηρά προσωπική του Προέδρου κατά τα πρότυπα της τηλεφωνικής γραμμής, όπου και εκεί με τον ίδιο τρόπο, είτε επωνύμως είτε ανωνύμως, να μπορούν να στέλνουν τα μηνύματά τους αθλητές και γονείς ή κηδεμόνες.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ

Οι πόρτες του Προέδρου να είναι ανοικτές και προσβάσιμες,σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, ώστε κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, να μπορούν να τον βλέπουν αθλητές, γονείς ή κηδεμόνες.
Κατ’ εξ αίρεσιν, θα πρέπει να μπορεί να δέχεται και επείγοντα περιστατικά


ΤΡΙΤΟΝ

Ο Πρόεδρος θα πρέπει να επισκέπτεται συνεχώς και χωρίς προειδοποίηση όλους τους χώρους προπόνησης, ώστε να έχει άμεση επαφή με όλους τους αθλητές του Συλλόγου. Οι αθλητές πρέπει να έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Προέδρου, ο οποίος θα πρέπει να μάθει ότι δεν είναι απρόσιτος, δεν είναι απλησίαστος και ανά πάσα στιγμή να είναι δίπλα στους αθλητές προλαμβάνοντας τα προβλήματα πριν δημιουργηθούν και όχι για να τα λύσει αφού έχουν δημιουργηθεί.


Ο εκάστοτε Πρόεδρος θα έχει τη συμπαράσταση όλων μας,όταν μας δείξει ότι εργάζεται για το καλό του Συλλόγου μας αλλιώς να είναι βέβαιος ότι ενωμένοι σαν μία γροθιά θα βρεθούμε απέναντί του,όποιος και εάν είναι,όπως και εάν λέγεται

 
Top