Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμισηΚαλησπέρα κύριοι, η ομάδα των Γιαννακόπουλων και του Τσάβι Πασκουάλ, το καμάρι όλων των Ελλήνων φιλάθλων του μπάσκετ, ανέλαβε το δύσκολο έργο για άλλη μια χρονιά να σηκώσει στους ώμους της τις προσδοκίες των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών για ένα Πρωτάθλημα και τα κατάφερε, με εκκωφαντικό μάλιστα τρόπο, στο "σπίτι" του αιωνίου υπερτιμημένου φαφλατά αντιπάλου.

Αυτός ο Παναθηναϊκός δημιουργήθηκε από το καλοκαίρι για ΜΕΓΑΛΑ πράγματα και θα συνέβαιναν στο 100%, ειδικά μετά και την έλευση Πασκουάλ, αν δεν είχαν πετύχει τα "μαγειρέματα" αυτών που δεν ήθελαν τον Παναθηναϊκό στην Πόλη να παλέψει για το έβδομο αστέρι. 

Και αντί όλη αυτή η αδικία να συσπειρώσει ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού γύρω από την διοίκηση, τον προπονητή και το καλύτερο ρόστερ της 3ετίας, ώστε να διεκδικήσει έστω την επιστροφή του στην κορυφή της Ελλάδας, μια σημαντική μερίδα του κόσμου -που σήμερα νιώθει υπερήφανη και κάνει καζούρα στους γαύρους- επέλεξε να βρεθεί "απέναντι" ικανοποιώντας τους αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους. 

Ήταν δε τόσο πειστική και πιεστική ταυτοχρόνως η προπαγάνδα των ΑΡΔ, που υπήρξαν Παναθηναϊκοί που έβαζαν "στοίχημα" πως το φετινό Πρωτάθλημα είναι του γαύρου και μάλιστα με σκούπα. Ακόμα και μετά τα 2 χαμένα παιχνίδια στις λεπτομέρειες στο ΣΕΦ και το πλασματικό 2-1 επέμεναν πως το πρωτάθλημα είναι του γαύρου........ΜΕΧΡΙ που ο Καλάθης, ο Μπουρούσης, ο Παππάς και τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν στο ΟΑΚΑ το 2-2 με άνεση και άρχισαν να συνειδητοποιούν μια ομάδα θεωρούσαν "ξοφλημένη". 

"Ξοφλημένη" για δεκάδες κλαπαρχιδιές λόγους, που είχαν εφεύρει οι ΑΡΔ και τους είχαν ασπαστεί οι δικοί μας "γκουρού", που πάνω από την πίστη τους στην ομάδα, είχαν βάλει τα στατιστικά και τα δυσάρεστα περιστατικά που δήθεν θα επηρέαζαν τους παίκτες μας..... παρακάμπτοντας στους υπολογισμούς τους, την ψυχή και το ταλέντο αυτών των παιδιών που θα ρίχνονταν στη μάχη φορώντας την πράσινη φανέλα με τα 6 αστέρια. 

Αυτά τα παιδιά λοιπόν.....ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ολόκληρο το σύστημα. ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ τους θρασύδειλους φονιάδες που παρά τις απειλές τους, δεν μπόρεσαν να τους κάμψουν. ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ τον τυχάρπαστο εισαγγελέα που ενώ ήξερε τι θα συμβεί στον πέμπτο τελικό, μεθόδευσε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, να την εκτίσει ο γαύρος του χρόνου. ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ κυρίως όμως, όλους όσους δεν τους πίστεψαν και ζήταγαν επιτακτικά από τον Γιαννακόπουλο να τους ΔΙΩΞΕΙ!!!

Και μην ενοχληθεί κανείς που σας τα χώνω....γιατί έτσι είναι μάγκες.... Η πίστη στην ομάδα δεν απορρέει από στατιστικά και αποτελέσματα, αλλά από την ιστορία της, από το dna της, από το κράμα που είναι φτιαγμένη όλα αυτά τα χρόνια των επιτυχιών.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.......ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΡΕ....ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ, ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΆΛΛΟΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!!

ΥΓ. Να γίνει ενδελεχής έλεγχος στις κουρτίνες, αν είναι να ξαναρχίσει. 

Αλέξανδρος
 
Top