Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, τρεις ημέρες μετά τον 3ο τελικό που κρίθηκε από τους διαιτητές και μία πριν τον κρίσιμο 4ο, επανέρχομαι στον σχολιασμό της Παναθηναϊκής επικαιρότητας.

Αν και το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας του κόσμου έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο μπάσκετ, με δεδομένο πως συνεχίζει να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και έναν Δημήτρη Γιαννακόπουλο που επιτέλους "όπλισε" και πυροβολεί κατά ριπάς όσους μεθοδεύουν την κλοπή ενός ακόμα τροπαίου από την συλλογή του Συλλόγου μας, προσωπικά θα επιμείνω στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να σωθεί ο Ερασιτέχνης.

Πριν όμως ασχοληθούμε με τη σωτηρία της "Μάνας του Λόχου", να ξεκαθαρίσω πως η ευθεία επίθεση Γιαννακόπουλου σε αυτό το σάπιο σύστημα, που έχει αναγάγει σε επιτακτική ανάγκη την καθιέρωση της ανωτερότητας του Ολυμπιακού στη συνείδηση κάθε φίλαθλου, ήταν μονόδρομος. Θα έλεγα μάλιστα πως άργησε και πολύ φοβάμαι πως η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη χωρίς να ζημιωθεί βάναυσα ο Παναθηναϊκός βραχυπρόθεσμα.

Ακόμα και πριν τον 4ο και κρισιμότερο όλων τελικό έτσι όπως εξελίχτηκε ο 3ος, το σάπιο σύστημα αντί να ασχολείται με την κατάφωρη αδικία που υπέστη ο Παναθηναϊκός από την διαιτησία, τις φωτοβολίδες που τραυμάτισαν ανθρώπους και αθλητές του Παναθηναϊκού, έχει επικεντρωθεί στα ομολογουμένως οργισμένα και πιθανότατα επικίνδυνα για την έκβαση των δύο εναπομείναντων τελικών και τον Παναθηναϊκό (αν συνεχιστεί η αδικία), ποσταρίσματα του Γιαννακόπουλου στο instagram. 

Και ΝΑΙ -θα απαντήσω σε όλους αυτούς τους Παναθηναϊκούς που "ντρέπονται" για τα ποσταρίσματα του Δημήτρη, που τα θεωρούν ανάρμοστα για όσα πρεσβεύει το "Παναθηναϊκό Ιδεώδες", που έχουν κάνει βίωμα της ζωής τους την ρήση "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω"- ΠΡΟΤΙΜΩ την ευθεία επίθεση στο σύστημα δια προσταρισμάτων του Προέδρου του Παναθηναϊκού στο instagram, παρά την υποκριτική σιωπή και την υπόγεια κατεύθυνση 60 αληταράδων να διαμηνύουν στους διαιτητές "δεν θα φύγετε από εδώ, θα πεθάνετε, αν δεν κερδίσουμε". 

Ασχολείται επίσης (το σύστημα), με τις μεταγραφές του καλοκαιριού επικαλούμενο ως πηγή του τον διάλογο ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αντιπροσωπεία των οργανωμένων, ο οποίος όμως έλαβε χώρα την 31η Μαΐου και όχι εχτές. Εκεί ειπώθηκαν οι κλεισμένοι και υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, οι σίγουροι και υποψήφιοι αποχωρήσαντες και όσα σας μετέφερα με κείμενό μου στις 2 του Ιούνη με τίτλο "Τα "θέλω" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου...... για να συνεχίσει"

Και ενώ όλοι ήξεραν τι ειπώθηκε εδώ και μια βδομάδα, αποφάσισαν σήμερα να βγάλουν την "είδηση" στοχεύοντας βέβαια στον αποπροσανατολισμό του κόσμου του Παναθηναϊκού από την κλοπή της Κυριακής και από το γεγονός πως το Πρωτάθλημα δεν τελείωσε, καθώς έχουμε 2 αγώνες ακόμα που πρέπει να στηρίξουμε τους υπάρχοντες παίκτες για να στεφθούμε πρωταθλητές, κόντρα σε όλους και σε όλα!!! 

Την ώρα που το ανδρικό βόλεϊ του συλλόγου κινδυνεύει να μην συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1, δεν εκπροσωπήθηκε το γυναικείο βόλεϊ στην συνάντηση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και δεν έχουν βρεθεί ακόμα 5-10-20 γενναίοι ή θύματα να καταρτίσουν ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Κυριακής, ώστε να αποφύγουμε το Πρωτοδικείο, το σύστημα ασχολείται για το αν έκλεισε ή θα κλείσει ο Λάνγκφορντ.  

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος οδεύει προς την καταστροφή. Μόλις 61 άνθρωποι παρασυρόμενοι από τα παραμύθια των Μπαλτακομιχαλαριάδων, αποφάσισαν να υποθηκεύσουν το μέλλον του.....

Για να σωθεί αλλά και να πρωταγωνιστήσει ο Ερασιτέχνης, επιβάλλεται να μπουν αύριο το πρωί στα ταμεία του 1 εκατομμύριο ευρώ και να διοικηθεί από έναν αξιόλογο Τεχνοκράτη. Υπάρχουν και αυτοί που έχουν την δυνατότητα να βάλουν αυτά τα λεφτά και ο τεχνοκράτης..... τα υπόλοιπα μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. 

ΥΓ. Ωραίο το spot των φάσεων που αδικήθηκε ο Εξάστερος, ακόμα πιο ωραία η ώρα που προβλήθηκε στο ΣΚΑΙ. 

Αλέξανδρος


 
Top