Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμισηΚαλημέρα κύριοι, περάσαν τρεις μήνες εσωτερικών ζυμώσεων για να προκύψει τελικώς μια διοίκηση ανάγκης μέσω Πρωτοδικείου, χωρίς καμιά προοπτική για βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης. 

Με εξαίρεση τους κυρίους Μπαλτάκο και Μιχαλαριά -που επιτέλους βρέθηκαν οι άνθρωποι που θα τους απεγκλωβίσουν από το αδιέξοδο που οδηγήθηκαν αποκλειστικά με δικές τους ενέργειες- ουδείς άλλος μπορεί να χαίρεται με την σύσταση του ψηφοδελτίου που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο και θα εκδικαστεί την Πέμπτη. 

Η πρωτοβουλία ανήκει στον επί μία δεκαετία έφορο του πόλο Νίκο Πλυτά, που επί των ημερών του υποβιβάστηκε το τμήμα 2 φορές. Που διετέλεσε "οδηγός" του Μαυροκουκουλάκη για τα εκτός έδρας παιχνίδια του ποδοσφαίρου επί διοικήσεως οικογενείας Βαρδινογιάννη, στενός συνεργάτης του Θανάση Γιαννακόπουλου στον ΑΟ (παρών σε όλες τις εκδηλώσεις στο Πεντελικόν κατά την δημιουργία της ΠΕΚ) και βοηθός του Αντώνη Αντωνιάδη σε θέματα συνδέσμων επί Πολυμετοχικότητας, μετά τα "αυθόρμητα" επεισόδια στην Λάρισα. 

Επίσης διετέλεσε μέλος της διοίκησης Κίτσιου, μέλος της διοίκησης Ρισβά, μέλος της διοίκησης πρωτοδικείου με Μακρόπουλο και μέλος της εκλεγμένης διοίκησης Μακρόπουλου. Σήμερα συνταξιούχος....

Τον κύριο Πλυτά τον πλαισιώνουν οι: Βραχάς Κων/νος (συνταξιούχος), Συνοδινός Θεόδωρος (συνταξιούχος), Σβινέλης Χαράλαμπος (συνταξιούχος), Οικονομόπουλος Τάκης (συνταξιούχος), Λεκάκης Μανώλης (συνταξιούχος), Κουρούμαλος Σπύρος (ιδ. υπάλληλος), Αντωνίου Παναγιώτης (ασφαλιστής), Λουκανίδης Τάκης (συνταξιούχος) και οι Ράπτης, Σπαρτιώτης Ευστάθιος συν άλλος ένας, που δεν γνωρίζω τίποτα για αυτούς.

Πιθανός για την θέση του Προέδρου ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο οποίος θυμίζω πως για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε του ίδιου αξιώματος στην Συμμαχία (που είναι σχεδόν ανενεργή) και ανέλαβε ο Χλαπάτσας....

Όπως θα καταλάβατε γυρίζουμε στο μοντέλο διοίκησης 70plus χωρίς αυτό να είναι αναγκαία κακό, εξάλλου είδαμε και πόσο καλά τα κατάφεραν οι μικρότεροι Μιχαλαριάς και Μπαλτάκος, που απεγκλωβίζονται έχοντας αφήσει πίσω τους συντρίμμια. Κανέναν αξιόμαχο αθλητή, απλήρωτους υπαλλήλους, απλήρωτο ΟΑΚΑ, μέχρι και ειδοποιητήριο για έξωση από τα γραφεία αφήνουν προίκα στην διοίκηση που θα προκύψει την Πέμπτη.  

Οι 6 στους 12 είναι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού Πλυτάς-Σβινέλης-Συνοδινός-Λεκάκης (παλαίμαχοι αθλητές), Οικονομόπουλος-Λουκανίδης (παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές). Πιθανότατα αυτό τους βοηθήσει στις επαφές που θα έχουν με ΠΑΕ, ΚΑΕ και πρώην πράσινους παράγοντες, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις πολλές ληξιπρόθεσμες οικονομικές οφειλές που παραλαμβάνουν από τους προηγούμενους......γιατί για να βάλουν χρήματα από την τσέπη τους, δεν έχουν. 

Κατά 80% θα είναι η μοναδική "ομάδα" μελών που θα αιτηθεί την διοίκηση στον Πρωτοδίκη. Δεν λέω κατά 100% γιατί δεν αποκλείω την περίπτωση να εμφανιστεί άλλη μία ομάδα 6 μελών, που θα αιτηθεί. Σε αυτή την περίπτωση εικάζω πως θα προκύψει μια ανεπιθύμητη συνύπαρξη.....Όπως και να έχει, με διοίκηση διαχειριστών των όποιων εσόδων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προοπτική για τον ΑΟ. 

Εκτιμώ το φιλότιμο ανθρώπων όπως οι κύριοι Συνοδινός, Σβινέλης, Οικονομόπουλος, Λουκανίδης, που μπροστά στο αδιέξοδο του ΑΟ δέχτηκαν να ρισκάρουν την φήμη τους, ευελπιστώντας πως θα μπορέσουν να προσφέρουν, αλλά σε αυτόν τον ημιεπαγγελματικό αθλητισμό η διάθεση και το φιλότιμο δεν φτάνουν.

Χρειάζονται χρήματα και χρήματα αυτή η διοίκηση δεν έχει..... εξάλλου οι ίδιοι έλεγαν σε συζητήσεις πως δεν γίνεται να μπουν σε μια διοίκηση που δεν θα έχει έναν τουλάχιστον οικονομικά ισχυρό παράγοντα. Πιθανότατα, μπροστά στο αδιέξοδο, αποφάσισαν να μπουν..... Μακάρι να δικαιωθούν για αυτή τους την απόφαση. 

Διατηρώ μια χαραμάδα αισιοδοξίας για το αντρικό βόλεϊ, μιας και έχω την πληροφόρηση πως πιθανότατα εμπλακεί ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.... και μπορεί να μην είμαστε σε εποχές που θα διαθέσει εκατομμύρια για να παίξουμε τελικούς Ευρώπης ή να έχουμε στο ρόστερ μας αστέρια τύπου Ντάντε, αλλά σίγουρα δεν θα ζήσουμε τις εξευτελιστικές καταστάσεις που προμηνύονται αν δεν εμπλακεί. 

ΥΓ. Αν μια επιχείρηση χρωστάει στο δημόσιο ή σε τρίτους, μπορούν αυτοί να προσφύγουν στην δικαιοσύνη και να εκδοθεί απόφαση κατάσχεσης των εσόδων της επιχείρησης. Έτσι πηγαίνουν στην επιχείρηση, κάθονται στο ταμείο και κατάσχουν τα έσοδα μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό που τους οφείλει η επιχείρηση. 

Ο "δικός" μας επειδή δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο να δεχτεί πως του οφείλονται χρήματα, είπε να διοικήσει μέσω Πρωτοδικείου.....και έτσι ελέγχοντας τα έσοδα, να πάρει όσα ισχυρίζεται πως του οφείλει η "επιχείρηση".....αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.  

ΥΓ1. Οι κύριοι Ζώτος και Αιδινιώτης με το έργο και τις γνωριμίες τους, επιβάλλεται να συνεχίσουν να προσφέρουν στον Σύλλογο, καθώς είναι ένα κεφάλαιο που πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο από την διοίκηση που θα προκύψει 

Αλέξανδρος


 
Top