Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, η περίπτωση να υπάρξει και 2η ομάδα μελών του ΑΟ που θα καταθέσει αίτηση διοίκησης στο Πρωτοδικείο πλέον δεν υφίσταται..... οι άνθρωποι που είχαν την διάθεση να το πράξουν και είχαν έρθει σε επαφή με αρκετούς οικονομικά επιφανείς Παναθηναϊκούς και είχαν πάρει υποσχέσεις πως θα τους βοηθήσουν, υπαναχώρησαν.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε η παρουσία του Νίκου Πλυτά στην πρώτη αίτηση. Κατά την διάρκεια που η ομάδα Ζώτου βρισκόταν στην φάση της αναζήτησης μελών για την συγκρότηση διοίκησης Πρωτοδικείου, ο συγκεκριμένος τους διαβεβαίωνε πως δεν δύναται ή δεν έχει πρόθεση να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, ενώ στην πραγματικότητα το είχε ήδη καταρτίσει και το είχε καταθέσει στο Πρωτοδικείο. 

Μάλιστα, το επιχείρημα που χρησιμοποιούσε για να πείσει κάποια από τα μέλη που τελικώς δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην αίτηση για διοίκηση Πρωτοδικείου ήταν το εξής: "Θα αφήσουμε να περάσει η διοίκηση στα "ξαδερφάκια" αυτών που διοικούσαν μέχρι σήμερα και μας έφτασαν εδώ;", υπονοώντας πως οι κύριοι Ζώτος και Κουτσουμπός θα ήταν μια συνέχεια των Μπαλτάκου, Μιχαλαριά. 

Και ενώ ο Τάκης Οικονομόπουλος δηλώνει ειλικρινώς πως δεν έχουν εξασφαλίσει καμιά οικονομική βοήθεια, δεν ξέρουν πως θα διαχειριστούν το σοβαρό ζήτημα του γηπέδου, η ομάδα Ζώτου που είχε εξασφαλίσει μια μικρή ετήσια χρηματοδότηση της τάξης των 2-3.000 ευρώ από 30 άτομα και είχε υποσχέσεις από οικονομικά επιφανείς Παναθηναϊκούς, μένει στο περιθώριο. 

Αν σκεφτούμε πως σε εύρυθμη λειτουργία, έσοδα και αγωνιστικές επιτυχίες μετά το τμήμα πυγμαχίας του Γιάννη Αιδινιώτη, είναι αυτό της κολύμβησης του κυρίου Ζώτου, αναρωτιόμαστε πως μετά τα όσα διαδραματίστηκαν, θα μπορέσουν αυτές οι δύο πλευρές να συνεργαστούν. 

Η διοίκηση που όπως φαίνεται θα προκύψει αύριο, εξαρτάται αποκλειστικά από τα χρήματα που έχει να λαμβάνει ο ΑΟ από ΚΑΕ και ΠΑΕ...... και με δεδομένη την άρνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να δεχτεί προ 2 μηνών την επιτροπή που συστάθηκε από την Γενική Συνέλευση του ΑΟ που συμμετείχε ο Νίκος Πλυτάς, θα έχει ενδιαφέρον αν και πότε θα δώσει τα χρήματα που οφείλει η ΚΑΕ. 

Η νέα διοίκηση που θα προκύψει αύριο, το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να βρει γραφεία να στεγαστεί, ώστε να μπορέσει να σχεδιάσει το μέλλον του Συλλόγου, μιας και η προηγούμενη διοίκηση, αυτή των Μπαλτάκου, Μιχαλαριά, είχαν να πληρώσουν το ενοίκιο 9 μήνες και έχει κινηθεί διαδικασία έξωσης. 

Ναι καλά διαβάσατε, οι άνθρωποι που βρίσκονταν σε επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς του και εταιρείες κολοσσούς κάνοντας ταξίδια στο εξωτερικό προκειμένου να κατασκευάσουν γήπεδο αξίας 90 εκατομμυρίων ευρώ, δεν πλήρωναν το ενοίκιο των 900ων ευρώ για τα γραφεία, που είχαν τις αγαπημένες καρέκλες τους!!! 

Η συμβουλή η δικιά μου στην νέα διοίκηση, είναι να κοιτάξουν να "εκμεταλλευτούν" κάθε άξιο άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει και τέτοιος είναι ο κύριος Ζώτος. Ας μην αφήσουν την μωροφιλοδοξία ορισμένων, να μπει εμπόδιο.

Έστω και τώρα που είδαμε τα έσχατα.... ας ενωθούν οι υγιείς δυνάμεις του Συλλόγου. 

Αλέξανδρος 
Top