Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, έτοιμος να κάνει δικό του τον Κωνσταντίνο Μήτογλου είναι ο Παναθηναϊκός. Λεπτομέρειες απομένουν για να ντυθεί στα πράσινα και πιθανότατα σήμερα να πέσουν οι υπογραφές με τον 21χρονο πάουερ φόργουορντ. Μια ακόμη κίνηση από τον Παναθηναϊκό. 

Η πλευρά του 21χρονου πάουερ φόργουορντ έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τους «πράσινους» και απομένουν λεπτομέρειες. Πιθανότατα σήμερα θα διευθετηθούν κι αυτές με τον παίκτη, που συμμετέχει από την Τετάρτη στην προετοιμασία της Εθνικής, να υπογράφει. 

Ο Μήτογλου θα αφήσει άμεσα το κολέγιο, έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Wake Forest. Ο ίδιος αρχικά επιθυμούσε να ολοκληρώσει την τετραετία στις ΗΠΑ και να πάρει το πτυχίο του προσυμφωνώντας από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο η πίεση του «τριφυλλιού» ήταν μεγάλη και του έγινε μια πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί. 

Άλλωστε στο NCAA οι αθλητές δεν είναι επαγγελματίες και ο Μήτογλου ερχόμενος στην Ελλάδα θα έχει αμέσως ένα συμβόλαιο περίπου 300.000 ευρώ. 

Η μεταγραφή του δεν θα είναι η τελευταία για τους «πράσινους», καθώς αναζητούν έναν ακόμη παίκτη, που πιθανότατα θα αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Πηγή:Sport Fm


 
Top