Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από τις εντός των τεσσάρων τοίχων "διακοπές" μου, προκειμένου να εκφράσω την αγανάκτησή και τη θλίψη που νιώθω, για όλα αυτά τα ανθρωπάκια που τολμούν να αυτοαποκαλούνται Παναθηναϊκοί, αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από μίζεροι, συνωμοσιολόγοι, παπαρολόγοι και υποκριτές. 

Πέντε χρόνια τώρα Π.Α.Ε. και Α.Ο. εξευτελίστηκαν στα "χέρια" τους. Κατάντησαν την νοικοκυρεμένη Π.Α.Ε. επαίτη και τη "Μάνα του Λόχου" πελάτη της κάθε συνοικίας. Πέντε χρόνια στις ξεφτίλες των Π.Α.Ε. & Α.Ο. τουμπεκί ψιλοκομμένο (με το αζημίωτο) και στις τουλάχιστον αξιοπρεπείς προσπάθειες της Κ.Α.Ε., αυστηρή κριτική και πόλεμο. 

Το τελευταίο διάστημα όμως, που κάτι κινείται προς την σωστή κατεύθυνση τόσο στην Π.Α.Ε (λόγω Ουζουνίδη), όσο και στον Α.Ο. (λόγω της τεχνοκρατικής αντιμετώπισης των ζητημάτων), έχουν λυσσάξει στην κριτική, στην παραποίηση της αλήθειας και στην "εξόντωση" κάθε προσωπικότητας που εμπλέκεται σε αυτή την προσπάθεια. 

Οι άνθρωποι που δεν είχαν πρόβλημα με τους Μαμούτε, Μπαϊράμι, Μπούρμπο, Εσπάρθα, Καζιγιάμα, Φάμπρι και χτύπαγαν κάθε γνήσιο Παναθηναϊκό που διαμαρτυρόταν, ξαφνικά τους "χαλάει" ο Τσανδάρης (όχι πως εμένα με φτιάχνει, αλλά τουλάχιστον εγώ γκρίνιαζα και για όλους τους προηγούμενους, δεν αγόραζα φανέλα τους). 

Οι άνθρωποι που δικαιολογούσαν τις ξεφτίλες από Μακάμπι, Οντένσε, Μάριμπορ, Εστορίλ, Καμπάλα, σήμερα ζητούν επιτακτικά την πρόκριση απέναντι στην Μπιλμπάο και την απόκτηση 2 τουλάχιστον πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών σε κάθε θέση. 

Οι άνθρωποι που επικροτούσαν την "απορρόφηση" ομάδων από τον Παναθηναϊκό για να εκπροσωπείται στα αθλήματα μπέιζμπολ και ράγκμπι, σήμερα νιώθουν ντροπή για την ενσωμάτωση ομάδας futsal (που θα προσφέρει οικονομικά οφέλη στον Α.Ο.) και φαντασιώνονται δάκτυλο Τζίγγερ, επειδή το είχε προτείνει πριν 15 χρόνια!!! 

Οι άνθρωποι που ανερυθρίαστα ζητούσαν να πάει ο Πρέσβης του Ελληνικού ποδοσφαίρου στη Γ' Εθνική παρά να διοικείται από τον Τζίγγερ, που ανακοίνωσαν τον Μάη πως όλα τα ομαδικά τμήματα του Α.Ο. θα πέσουν κατηγορίες προκειμένου να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους, σήμερα οργίζονται με τον υποβιβασμό του πόλο στην Α2. 

Οι άνθρωποι που περιέβαλλαν με εμπιστοσύνη τους ουρανοκατέβατους Βγενόπουλο, Ζολώτα, Ξυλά, Πατέρα, Αλαφούζο, Μιχαλαριά, Μπαλτάκο, αμφισβητούν τα κίνητρα του Οικονομόπουλου -που έκανε την μέγιστη μαλακία να βγει μπροστά και δεν τους άφησε να πάρουν όλες αυτές τις δυσάρεστες αποφάσεις να ξεφτιλιστούν μια για πάντα- και την αγάπη του Καπετάνιου που θέλει ακόμα και στα 80του να πηγαίνει στο γήπεδο να παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό. 

Όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι, που αποκτά νόημα η ζωή τους εφευρίσκοντας εχθρούς και καταστρέφοντας τον Παναθηναϊκό, είναι η κατάρα του Συλλόγου. Είναι ο λόγος που ακόμα και κάποιοι σοβαροί παρασύρονται και δημιουργούν το αντίπαλο στρατόπεδο, με μοναδικό ζημιωμένο τον Σύλλογο. Είναι αυτοί, που έχουν ευεργετήσει τον γαύρο, όσο δεν τον ευεργέτησαν όλοι οι κλέφτες Πρόεδροι του μαζί. 

Είναι όλοι αυτοί που πρωτοστάτησαν να γίνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κομπάρσος. Είναι όλοι αυτοί που στην ιδέα πως στα χέρια κάποιων άλλων και όχι στα δικά τους ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει, εύχονται να καταστραφεί. 

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ είναι οπαδοί, των απόψεών τους, των καταστημάτων τους, των εγωισμών τους, των ιδιοτελών συμφερόντων τους......αλλά όχι του Παναθηναϊκού. 

Εσείς που είστε οπαδοί του Παναθηναϊκού, γράψτε τους στα αρχίδια σας!!!

Αλέξανδρος


 
Top