Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι από την όμορφη και καταπράσινη Ζάκυνθο, από την Τετάρτη η Παναθηναϊκή οικογένεια αυξήθηκε κατά ένα μέλος αφού ήρθε ο ανιψιός και πριν ακόμα του συστήσουμε τους γονείς του, του τραγουδήσαμε τον ύμνο του Παναθηναϊκού :)

Λόγω της έλευσης του ανιψιού και του ταξιδιού μου στην Ζάκυνθο, έχουμε μέρες να τα πούμε αλλά δεν έγινε και τίποτα συνταρακτικό και άξιο σχολιασμού, που θα με ανάγκαζε να σπεύσω να γράψω. Η παπαρολογία με θέμα τις φανταστικές διοικητικές εξελίξεις έχουν μετριαστεί, οι Κινέζοι τη χρονιά του Ποντικού δεν κάνουν επενδύσεις (το εξετάζουν βλέπετε :p), ο Δημήτρης σπάει πλάκα με όσα γράφονται μέσω instagram και οι Βαρδινογιάννηδες προτιμούν να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές συναυλίες, παρά να εμπλακούν ξανά με τον Παναθηναϊκό για να τους εύχονται καρκίνο.

Έτσι -όπως πολύ σωστά έχει ψηφίσει η πλειοψηφία των αναγνωστών του Greenmood- και αυτή η χρονιά μπήκε και θα τελειώσει με Αλαφούζο, ανεξαρτήτως της ειλικρινής διάθεσής του να αποχωρήσει, αφού δεν έχει υλοποιηθεί κατά 100% η μεταβίβαση όλων των οικονομικών υποχρεώσεων που τον βαραίνουν στον Mr Manos.....ο οποίος θα κληθεί να παίξει το ρόλο του διαχειριστή, πριν την ολοκληρωτική μετάβαση σε μια νέα εποχή (ελπίζω καλύτερη). 

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αποχωρήσει πιθανότατα στο τέλος της χρονιάς, φέρνει ένα σχετικό συμμάζεμα στα οικονομικά και αυτό από μόνο του, αποτελεί ένα πλεονέκτημα στην εύρεση σοβαρού και αξιόπιστου επενδυτή (που ένας τέτοιος δεν βγάζει εύκολα από την τσέπη του 50 εκατομμύρια ευρώ για να τα δώσει στον Αλαφούζο και στα χρέη, ούτε έχει βρει παίκτη "κράχτη" και τεχνικό διευθυντή πριν πάρει τις μετοχές). Όλα αυτά όμως θα μας απασχολήσουν από τον Μάρτη, γιατί τότε γίνονται οι όποιες ενέργειες, ώστε τον Ιούνη να έχουν ολοκληρωθεί. 

Τώρα αν κάποιοι θέλετε να νιώσετε παιδιά, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ανιδιοτελή παραμύθια της γιαγιάς σας, με αυτά των γνωστών παπαρολόγων, οι οποίοι για να σας τα πουν, πληρώνονται κιόλας.

Η ομάδα με τον Μαρίνο στον πάγκο και τους αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές που απέκτησε -έστω και με καθυστέρηση- παρά τα δύο πρώτα απογοητευτικά αποτελέσματα, δεν θα δώσει δικαιώματα για περαιτέρω γκρίνιες. Θα έρθουν οι καλές εμφανίσεις, τα καλά αποτελέσματα και ελλείψεως εναλλακτικής, ο κόσμος θα στραφεί αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο....μέχρι να έχουμε την επόμενη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όπου οι συλλέκτες των κλικ και των μονόευρων θα έχουν την ανάγκη να του πουλήσουν νέο παραμύθι και νέες ελπίδες.

Από την Κυριακή θα δούμε έναν καλύτερο Παναθηναϊκό, που είναι και το ζητούμενο των περισσοτέρων φιλάθλων του. Των φιλάθλων αυτών, που δεν ζουν και αναπνέουν οραματιζόμενοι, έναν άλλον επενδυτή (από το παρελθόν ή το μέλλον), αλλά έναν άλλον, καλύτερο, Παναθηναϊκό στο χορτάρι και όχι στην τσέπη ή στο παρασκήνιο!!!

Σας χαιρετώ για την ώρα, λογικά θα τα πούμε πάλι την Κυριακή με μια παναθηναϊκή φωτογραφία.

Αλέξανδρος


 
Top