Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, με τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον της ΠΑΕ να συναγωνίζονται το ένα το άλλο σε ψευτιές -με στόχο την τρομοκράτηση του κόσμου, ώστε να ανοίξει εύκολα το πορτοφόλι του όταν έρθει η ώρα- η ομάδα καλείται σήμερα να κερδίσει τη Λάρισα στη Λεωφόρο για τον θεσμό του κυπέλλου και να αποφύγει τα περσινά "μπλεξίματα". 

Προσωπικά έχω αποφασίσει να μην γίνω μέρος της εξαπάτησης του κόσμου, για αυτό και δεν πρόκειται να αναφερθώ ξανά στις διοικητικές εξελίξεις. Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα το ενδιαφέρον του Δ. Γιαννακόπουλου, σας ξεκαθάρισα πως αυτό δεν αφορά την φετινή σαιζόν, για αυτό και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. 

Φέτος η ομάδα θα πορευτεί όπως τα προηγούμενα έξι (καθυστερήσεις στις πληρωμές, αλλά συνεπής στους ελέγχους των θεσμικών οργάνων αδειοδοτήσεων) και όλα αυτά που ακούγονται για διάλυση, είναι του κώλου τα εννιάμερα. Αν μιλήσει ο Αλαφούζος, ίσως μπω στη διαδικασία να σχολιάσω όσα πει..... μέχρι εκεί όμως. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει απόλυτη συγκέντρωση στους παίκτες του για να πάρουν τη δεύτερη σερί νίκη η οποία έχει σημασία και για ψυχολογικούς λόγους. 

Δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως νίκη-αυτοπεποίθησης καθώς εκτιμάται ότι θα ανεβάσει το ηθικό της ομάδας ενόψει της συνέχεια. 

Ο Ουζουνίδης πρόκειται να κάνει αλλαγές συγκριτικά με την 11άδα που είχε κατεβάσει στη Λεωφόρο με τον Απόλλωνα. 

Δεν αποκλείεται ο Διούδης να ξεκινήσει βασικός αντί του Βλαχοδήμου που συνήθως παίρνει τη θέση του βασικού. Οι Μολέδο και Κουρμπέλης θα είναι στο κέντρο της άμυνας και οι Ινσούα (θα κάνει ντεμπούτο), Γιόχανσον στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να αγωνιστούν οι Ρέις, Σιλά με τον Λουτσιάνο πιο μπροστά τους και τους Χατζηγιοβάννη, Μουνιέ στα άκρα. Στην κορυφή θα είναι ο Τσάβες. 
Top