Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα στην παρέα του Greenmood, επειδή έχει μέρες να ανέβει κείμενο για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ και ο Admin όσο πάει και αποστασιοποιείται έχοντας κουραστεί με όσα συμβαίνουν 5 χρόνια τώρα στην ομάδα μας, πράγματα για τα οποία μας είχε ενημερώσει εγκαίρως, αλλά πολλοί από εμάς τους Παναθηναϊκούς επιλέγαμε να πιστεύουμε τους "έγκριτους" και "έγκυρους" δημοσιογράφους των μεγάλων sites, αποφάσισα να γράψω εγώ ένα κείμενο να έχουμε να σχολιάζουμε. 

***Άστα αυτά ρε κωλόγερε, με το που έκανες αυτή την εισαγωγή κατάλαβα πως θέλεις να με ψήσεις να γράψω, θα συμπληρώσω λοιπόν το δικό σου, για να γίνει και ευκολονόητο χαχα. Μόλις αναρτηθεί, δες τι είχες γράψει και τι ανέβηκε, να μαθαίνεις :)


Πολλές και από πολλούς οι πρωτοβουλίες "σωτηρίας", αλλά καμιά κατά τη γνώμη μου στη σωστή κατεύθυνση. Με την εμπειρία των 50 χρόνων μου (εγώ 45 ρε γεράκο), αλλά και με δεδομένη την ιστορία του καθενός από αυτούς που αναλαμβάνουν τις πρωτοβουλίες, δεν δίνω κανένα ποσοστό επιτυχίας, γιατί για να είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα έπρεπε να υπάρχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις, για αυτούς που θα ασχολούντο:

Να λειτουργούσαν με γνώμονα το καλό και μόνο του Παναθηναϊκού κι όχι της τσέπης τους.
Να μην ήθελαν να καλύψουν δικές τους παραλείψεις.
Να μην ήθελαν να καλύψουν συγκεκριμένους πρώην μετόχους.
Να μην υπήρχαν υπόγειες «διαδρομές» μεταξύ οργανωμένων, παλαιμάχων, Π.Σ και ΠΑΕ.
Να υπήρχε η διάθεση από απλούς γνήσιους Παναθηναϊκούς να βγουν μπροστά, χωρίς να μπορεί να τους χρεώσει κανείς λάθη του παρελθόντος και χωρίς να φοβούνται να ρίξουν «γροθιά στο μαχαίρι».
Να αποφάσιζαν για μία και μοναδική χρονική περίοδο της ζωής τους οι «έγκριτοι» και «έγκυροι» δημοσιογράφοι να γράψουν την αλήθεια.
Να ήθελαν όλοι πραγματικά να σωθεί η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και όχι απλά να προετοιμάσουν το έδαφος για εξευτελιστικές καταστάσεις. 

Μερικές προτάσεις από εμένα σε όλους αυτούς που έχουν τον τρόπο να εμπλέκονται σε όλη αυτή την ιστορία "διάσωσης", προκειμένου να τύχουν ανταπόκρισης. 

Παραίτηση όλου του Δ.Σ. της Π.Σ. Προκήρυξη εκλογών με δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεστε ακόμα και σε αυτούς που θα πάνε να εγγραφούν μία εβδομάδα πριν τις εκλογές.  

Να πειστούν να κατέλθουν στις εκλογές επιφανείς Παναθηναϊκοί (παλαίμαχοι ή επιχειρηματίες ή φίλαθλοι) που να μην είχαν εμπλακεί παλιότερα στον "εμφύλιο", ώστε να είναι αποδεκτά από την πλειοψηφία του κόσμου.

Το νέο Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που θα προκύψει, με δεδομένο πως ο Γιάννης Αλαφούζος ως μεγαλομέτοχος δεν ενδιαφέρεται να ορίσει Δ.Σ. στην ΠΑΕ, οφείλει ως δεύτερος στην τάξη μέτοχος, να ασκήσει διοίκηση ΜΕΣΩ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ώστε να εξασφαλίσει τα μέλη του Δ.Σ. από πιθανές διώξεις για εγκλήματα άλλων.

Να απαιτηθεί η παραίτηση ΟΛΩΝ των στελεχών, κυρίως δε αυτών που χειρίστηκαν τα οικονομικά και επικοινωνιακά θέματα της ΠΑΕ και απέτυχαν παταγωδώς.

Να οριστεί νέο άμισθο Δ.Σ. ενώ Πρόεδρος και λοιπά στελέχη θα αμείβονται με maximum τα 1.500 ευρώ. Η δεξαμενή των Παναθηναϊκών είναι τόσο μεγάλη, που σε μια ημέρα θα έχουν στην διάθεσή τους οι διοικούντες χιλιάδες βιογραφικά νέων και πεπειραμένων. 

Να καλέσουν ορκωτούς λογιστές και να ξεψαχνίσουν κάθε έσοδο και έξοδο από την ημέρα παράδοσης της οικογένειας Βαρδινογιάννη του 33% των μετοχών τους στην ΠΕΚ, μέχρι σήμερα. 

Τα ευρήματα αυτού του ενδελεχή ελέγχου να δοθούν στην δημοσιότητα, ώστε να μάθει ο κόσμος ποιοι και πως μας έφτασαν στην σημερινή κατάσταση. Ακόμα και αν δεν έχουν πλέον ποινικές ευθύνες, θα πρέπει να τους αποδοθεί από τον κόσμο, αυτή της πλήρης απαξίωσης. 

Ταυτόχρονα με τον έλεγχο, θα πρέπει να προκηρυχθεί ΑΜΚ ύψους ανάλογο με αυτού που θα καθιστά μειοψηφία το συνολικό ποσοστό της Sortivo και του Αλαφούζου, αν καλυφθεί εξ ολοκλήρου. 

Σε αυτή την ΑΜΚ θα μπορεί κάποιος να συμμετέχει είτε μεμονωμένα (100 ευρώ-300 μετοχές), είτε μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ως μέλος της (θα ορίσει το νέο Δ.Σ. το οικονομικό ύψος της συμμετοχής). Όσοι θα συμμετάσχουν μέσω Παναθηναϊκής Συμμαχίας με ποσό άνω των 10.000 ευρώ, θα είναι υποχρεωτικό να αναρτηθεί το όνομά του (όχι μαλακίες ταμείο στήριξης με χορηγούς φαντάσματα). 

Με αυτόν τον τρόπο θα δούμε πραγματικά 1) αν είναι διατεθειμένος ο Γιάννης Αλαφούζος να χάσει τις μετοχές του και 2) αν υπάρχει άλλος που να επιθυμεί την πλειοψηφία των μετοχών.  

Πλην του Βλαχοδήμου που έχει ήδη ΞΕπουληθεί, να προσπαθήσουμε να μην φύγει κανείς άλλος, ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή, η εικόνα των αντιπάλων μας, μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε ένα θαύμα. Αν βέβαια είναι ανέφικτο οικονομικά, ας στηριχτούμε σε δικά μας παιδιά και να μην αντικατασταθούν όσοι πωληθούν με μεταγραφές παικτών αμφιβόλου αξίας και προσφοράς.  

Εννοείται πως όσο τρέχουν αυτές οι διαδικασίες, υποχρέωση όλων μας είναι να στηρίξουμε τον Μαρίνο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και το ταμείο της ΠΑΕ, με την παρουσία μας στο γήπεδο. Για να έχει όλο αυτό αντίκρυσμα επιβάλλεται να μετακομίσουμε στο ΟΑΚΑ (ευκαιρία να μετρηθούμε κιόλας) και όλα αυτά που γράφονται για ασύμφορη συμφωνία ή αποπληρωμή παλιών χρεών, είναι της πούτσας. Με τον Πρωθυπουργό να διαρρέει μέσω του περιβάλλοντός του, βρείτε λύση για τον Παναθηναϊκό, όσο ψεύτης και αν είναι, θεωρώ πως θα έδινε εντολή στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, που αυτός έχει διορίσει, ακόμα και να παίξουμε τσάμπα. 

Με όλα τα ανωτέρω, είναι σίγουρο (όχι σίγουρο σαν τις πίπες που μας έλεγαν οι Παναγόπουλος, Αλαφούζος, Κωνσταντίνου), πως σε 2-3 χρόνια (αν τηρήσει τον λόγο του ο Αλαφούζος και πληρώνει Εφορία, ΙΚΑ, Τράπεζες) η ΠΑΕ θα είναι καθαρή από χρέη. Ελπίζω πως πολύ νωρίτερα θα έχει βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό.  

Αφού οι μετοχές περάσουν στον κόσμο, οι εκπρόσωποι που θα ορίσει θα ξεκαθαρίσουν ΔΗΜΌΣΙΑ πως είναι πρόθυμοι να συζητήσουν με κάθε επενδυτή και να προκηρύξουν νέα ΑΜΚ που αν την καλύψει θα του παραχωρείται άνω του 67% των μετοχών. ΜΑΚΑΡΙ να υπάρξει κάποιος που μετά την δημοσιοποίηση των υποχρεώσεων της ΠΑΕ, να μπορεί να σηκώσει το βάρος του ονόματος, της ιστορίας και του οράματος του κόσμου του Παναθηναϊκού και να θελήσει να αναλάβει. Ο κόσμος είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή, να του δώσει πίστωση χρόνου και κυρίως να μην του ζητήσει λεφτά κάτω από το τραπέζι για τις μετοχές. 

Για να έχουν ευτυχή κατάληξη όλες οι παραπάνω ενέργειες, επιβάλλεται να αναμορφωθεί η Θύρα 13. Δηλαδή να τελειώσει το νταβατζηλίκι του τριώροφου, που μας έχει κοστίσει εκατομμύρια και τίτλους. Ο κάθε σύνδεσμος θα έχει την αυτονομία του και με κάθε σύνδεσμο θα έρχεται σε επαφή άνθρωπος της ΠΑΕ για τα αιτήματά τους. 

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ κυρίως στους Παλαίμαχους της ομάδας μας, που παρόλο τον σεβασμό που τρέφω για ΟΛΟΥΣ με έχουν απογοητεύσει εδώ και χρόνια. 

Κύριοι παλαίμαχοι, σας ευχαριστούμε για τις προτάσεις σας και ομολογώ πως πολλές από αυτές θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. Ταυτόχρονα όμως θα περίμενα να θέσετε τον εαυτό σας στην υπηρεσία της ΠΑΕ αμισθί (όχι με 5-8-10-15.000 ευρώ μηνιαίως όπως στο παρελθόν) και να πληρώσετε έστω και μια δόση κάποιου πρώην ή νυν παίκτη. 

Από λόγια έχουμε χορτάσει, «πράξεις και έργα» χρειάζονται τώρα. Έχετε και τα χρήματα να το κάνετε και τις κατάλληλες δημόσιες σχέσεις με επιφανείς Παναθηναϊκούς, ώστε να τους προσεγγίσετε και να το κάνουν αυτοί αντί για εσάς. 

ΥΓ. Οποιαδήποτε σκέψη για αλλαγή ΑΦΜ, ονόματος, σήματος, κατηγορίας, θα βρει όλους τους γνήσιους Παναθηναϊκούς απέναντι. Χίλιες φορές διάλυση, παρά ένας Παναθηναϊκός ΤΡΑΒΕΣΤΙ!!!

Όπως είπε και ο Καρλ Μαρξ "Καλύτερα ένα άθλιο τέλος, παρά μια αθλιότητα δίχως τέλος" σε αυτό το σημείο είμαστε πολύ καιρό τώρα, αλλά ένας πιθανός υποβιβασμός για να βρούμε "σωτήρα" θα είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΑΣ και θα έχει χαραγμένο επάνω, το όνομα του εμπνευστή!!!

ΥΓ1. Τον τρελό του χωριού (γιατί περί τρελού πρόκειται), είναι νόμος να μην τον πειράζει κανείς...... Βρέθηκε ένας άφρων εχτές στο Καραϊσκάκης με φανέλα του Παναθηναϊκού και έσπευσαν 15 παλικαράδες της Τρούμπας να τον ξυλοφορτώσουν......Γελοία υποκείμενα, χτύπαγαν έναν άνθρωπο επί 10 λεπτά, ενώ ήξεραν πως αρκούσε η ομαδική παρουσία τους και η σύσταση "Βγάλε τη φανέλα προκαλείς" για να λήξει το επεισόδιο πριν καν αρχίσει.

Βέβαια σε μια χώρα που στα γήπεδα θα συχνάζουν άνθρωποι και όχι κάφροι και συμμορίες, σε αγώνα της Εθνικής θα μπορούσε ο καθένας να πάει ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ......αλλά επειδή βρισκόμαστε στο Ελλαδιστάν, που δεν αγγίζει κανείς τους νταβατζήδες των γηπέδων, η άποψή μου απορρέει από το δεδομένο πως δεν γίνεται να πας με πράσινη φανέλα στα γήπεδα των ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και τούμπαλιν, ακόμα και αν αγωνίζεται η Εθνική ομάδα!!!

Το ενδιαφέρον των "προοδευτικών" Ελλήνων, εξαντλείται στο πως ένα 15χρονο θα επιλέγει αν και αγόρι να δηλώνει πως είναι κορίτσι και το αντίστροφο.....δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την ασφάλεια του Έλληνα φίλαθλου ή και του Έλληνα επενδυτή, που εκβιάζετε από συμμορίες, σαν αυτή που ξυλοκόπησε άγρια τον χτεσινό αφελή φίλο του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Εθνικής μας ομάδας. 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......

Gt67 με την ευγενή και επιβεβλημένη συμβολή του Αλέξανδρου
 
Top