Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, έχοντας τον ρόλο του απλού παρατηρητή τις τελευταίες ημέρες, πραγματικά θλίβομαι από την προσπάθεια ορισμένων κηφήνων να οικειοποιηθούν την ανάγκη του κόσμου να συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να μην δει την ομάδα του να καταστρέφεται ολοκληρωτικά.

Το να είσαι κηφήνας και να σε ανέχονται οι υπόλοιποι σε περιόδους ευμάρειας, είναι επιταγή της φύσης...... αλλά το να είσαι κηφήνας και να ζητάς σε περιόδους ανέχειας, αντί να σε "θανατώσουν" να σε χρίσουν αρχηγό, ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!! 

Γεμίσαμε από επιτροπές σωτηρίες και προτάσεις (οι οποίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους στη γραφικότητα), αλλά από ευρώ ΤΙΠΟΤΑ. Ο καθένας σηκώνει ένα δικό του μπαϊράκι, με απώτερο σκοπό μια θέση στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού. Κανείς δεν ξεκίνησε μια επιτροπή λέγοντας "Βάζω 1.000-10.000-100.000 ευρώ και ζητάω από τους φίλους του Παναθηναϊκού, να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου"!!!

Όλοι έχουν ιδέες-προτάσεις πως θα πάρουν τα λεφτά του απλού φίλαθλου, που ουδέποτε πήρε μισό ευρώ από τον Παναθηναϊκό.  Το να ζητούν Παλαίμαχοι που την περίοδο των παχιών αγελάδων, βρέθηκαν στο ΔΣ ή σε άλλα πόστα της ΠΑΕ και αμείβονταν με χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, από τον Κώστα, τον Ηλία, τον Γιώργο, την Νίκη, την Έφη και χιλιάδες άλλους, που επί χρόνια δεν πάνε καλοκαίρι στην Μύκονο, στην Πάρο, στην Ρόδο, στην Κέρκυρα, για να έχουν τα ναύλα τους να έρχονται να δουν τον Παναθηναϊκό 2-5-10 φορές το χρόνο, από την Κόρινθο, την Κρήτη, την Πάτρα, την Λάρισα, σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ, είναι ανέντιμο!!! Επίσης ανέντιμο είναι ως μέλος της Συμμαχίας...... 

1) Να έχεις ανεχτεί τα 700.000 ευρώ από το 1,5 εκατομμύριο που μάζεψε ο κόσμος τη σαιζόν 2012-13 να γίνουν αμοιβές του Χλαπάτσα, του Βασιλαρά, των διαφημιστικών εταιρειών και των καναλιών, αντί να πάνε για τον σκοπό που ζητήθηκαν (χρέη και ρόστερ),

2) Να υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αξιόλογοι άνθρωποι με ιστορία στα παναθηναϊκά δρώμενα και να βγάζεις πρώτο σε ψήφους τον Γιάννη Αλαφούζο,

3) Να ψηφίζεις οι μετοχές που ΑΝΗΚΑΝ στον κόσμο του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα στα μέλη της Συμμαχίας, έναντι 5 εκατομμυρίων ομολογιακού δανείου να καταλήγουν σε offshore εταιρεία,

4) Να έχουν γίνει όσα έχουν γίνει διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά επί σειρά ετών και να συμμετέχεις σε Γενικές Συνελεύσεις παρωδία (μόλις μισής ώρας, με την παρουσία μόλις 30 μελών και 100 άσχετων),μόνο για να χειροκροτήσεις,

5) Να έχουν γίνει όλα τα ανωτέρω και να πηγαίνεις στις επόμενες εκλογές και να ψηφίζεις ανθρώπους του Αλαφούζου και τελικά να καταλήγεις με τον Χλαπάτσα Πρόεδρο,

........να πιστεύεις πως σε αυτή την κρίσιμη ώρα, μετά τα τόσα εγκληματικά λάθη σου επί 5 χρόνια που συντέλεσαν να φτάσει ο Παναθηναϊκός σε αυτή την κατάντια, θα είσαι εσύ αυτός που θα πρέπει να εμπιστευτεί ο κόσμος, για να δώσεις λύση.

Ακόμα και οι αποικιοκράτες, την περίοδο που ήθελαν να κλέψουν από τους ιθαγενείς την γη και τα πολύτιμα προϊόντα της ..... έδιναν πολύ πιο ουσιαστικά δώρα για να τους "ψήσουν". Αυτή είναι η άποψή μου, για τις συλλεκτικές μετοχές.....και πραγματικά αναρωτιέμαι, ποιου παιχνίδι παίζουν όλοι αυτοί, που σκαρφίζονται τα πάντα ώστε να παραμείνει η μετοχική σύνθεση ως έχει. 

50, 100, 500 και 1.000 ευρώ, θα κοστίζουν οι "μαϊμού" μετοχές που δεν είναι πράσινες καρδιές (γελάει ο κόσμος), για να παραμείνουν οι πραγματικές μετοχές στον Αλαφούζο, ο οποίος ενώ έχει αποχωρήσει και αρνείται να δώσει 30.000 ευρώ στον Ταυλαρίδη, δεν προκηρύσσει μια ΑΜΚ στο ύψος εκείνο, που αν καλυφθεί θα "εξαερώνει" το ποσοστό του. 

Αυτή είναι η λύση για μένα, ανοιχτή ΑΜΚ με minimum συμμετοχής τα 100 ευρώ. Ο κάθε φίλαθλος ή ο κάθε επιχειρηματίας, να μπορεί να πάρει όσες μετοχές θέλει. Στο πέρας αυτής της ΑΜΚ, στην περίπτωση που οι μικρομέτοχοι έχουν έναν ικανοποιητικό ποσοστό και μπορούν να εκπροσωπούνται στο ΔΣ, τότε θα κληθούν να συνασπιστούν και να ορίσουν εκπροσώπους ή ακόμα και να διοικήσουν. 

Κάθε προσπάθεια να μπουν αυτές οι μετοχές (που θα πάρει ο κόσμος) εκ των προτέρων κάτω από μία ομπρέλα, με μπροστάρη έναν παλαίμαχο ή έναν καρεκλοκένταυρο ή έναν γραφικό Δον Κιχώτη του facebook, είναι εκ του πονηρού και καπέλωμα της θέλησης του απλού κόσμου να βοηθήσει ανιδιοτελώς. 

ΥΓ. Οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ συμπεριλαμβάνοντας και τη φετινή σαιζόν, είναι 57 εκατομμύρια ευρώ. Αν υποθέσουμε πως ο επαγγελματίας ψεύτης Αλαφούζος λέει για πρώτη και μοναδική φορά την αλήθεια και θα καλύψει τα 20 εκατομμύρια, ψάχνουμε για 37 για να μην χρωστάει ο Παναθηναϊκός πουθενά. 

Τα 10 μπορούν να βρεθούν από πωλήσεις ποδοσφαιριστών (έσοδα από πώληση, συν απαλλαγή του συμβολαίου τους και αντικατάσταση αποκλειστικά με παιδιά από την Ακαδημία), 1 εκατομμύριο από 12 sold out στην Λεωφόρο, 1 από περικοπές στα λειτουργικά έξοδα και 5 από μια νέα ΑΜΚ (ακόμα και δεν βρεθούν επιφανείς να βάλουν από 50-100.000 ευρώ, 25.000 Παναθηναϊκοί να βάλουν από 200 ευρώ, είναι πολύ πιο εφικτό από το να βρεθούν 340.000 να βάλουν από 50). 

Με τα χρέη να είναι μόλις 20 εκατομμύρια ευρώ, ακόμα και αν δεν θα υπάρχει αξιόλογο ρόστερ, μπορεί να βρεθεί ο ήρωας να αναλάβει.....Αν πάλι δεν βρεθεί, αν αυτοί οι 25.000 συνεχίζουν να συμμετέχουν κάθε χρόνο σε μία ΑΜΚ, συν μια καλύτερη διαχείριση των εσόδων της ομάδας (η οποία πρέπει να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ, να κόψει τον κώλο του ο Τσίπρας να βρεθεί η καλύτερη λύση και να συμφέρει ακόμα και με 30.000 εισιτήρια), σε δύο χρόνια θα μπορούμε να μιλάμε για έναν "καθαρό" από χρέη Παναθηναϊκό. 

ΥΓ1. Αν τελικά μας ανήκει το Απήλιον (που δεν το πιστεύω και αναρωτιέμαι πως θα σβήσουν οι φορεατζήδες το όνομα του Αλαφούζου που το έγραψαν με χρυσά ανεξίτηλα γράμματα), να πωληθεί ΣΗΜΕΡΑ και να γυρίσουμε στην Παιανία αναλαμβάνοντας μόνο το κόστος της συντήρησης (ο Καπετάνιος θα το δεχτεί).  

ΥΓ2. Με τι μηνιαίο μισθό μας σώζει ο Αγριόγατος?

ΥΓ3. Να είναι καλά τα φιλαράκια Sorge, Ηλίας και Sex & Droga.....και όλα θα τα βρει η χωροφυλακή :) 

Αλέξανδρος 
Top