Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, όσο οι περισσότεροι θα ασχολούνται με το δικαστικό ρεπορτάζ, τα παπατζηλίκια των δημοσιογράφων και τις δηλώσεις του "αθώου" Βαγγέλα, εγώ θα αναφερθώ στον Παναθηναϊκό μας, γιατί αυτό με καίει......γιατί αυτός ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ και μάλιστα με σχέδιο. 

Κοντά δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος (ξέρετε αυτός που έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην Ιστορία του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τους φορεατζήδες) ανακοίνωσε για επικοινωνιακούς λόγους την αποχώρησή του από την ΠΑΕ, αφού πρώτα είχε απομακρύνει και αντικαταστήσει 150 ποδοσφαιριστές μέσα σε μια εξαετία, βυθίζοντας περισσότερο τον ήδη χρεωμένο Παναθηναϊκό στην ανυποληψία. 

Επιμένω πως η δήλωση αποχώρησης είναι καθαρά επικοινωνιακό τέχνασμα (γιατί είναι τόσο στημένος, που και να διαλύσει θέλει τον Παναθηναϊκό και να μην έχει άμεση σύνδεση με αυτό) αφού τυπικά και ουσιαστικά ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!!!

Αυτός κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Αυτός είναι μέλος τους ΔΣ της ΠΑΕ. Αυτός ελέγχει κάθε κίνηση των Φιλιππινέζων που έχει βάλει να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Αυτός εισπράττει τα λεφτά που με μια ρομαντική διάθεση βάζει ο κόσμος. Αυτός αποφασίζει πόσα και σε ποιους θα δοθούν. Αυτός εμποδίζει κάθε προσπάθεια ανακατάταξης στο μετοχικό σχήμα. Αυτός χρησιμοποιεί για πολιτικούς-επιχειρηματικούς λόγους, τον Παναθηναϊκό.

Αν ο Γιάννης Αλαφούζος είχε την ειλικρινή διάθεση να αποχωρήσει και όχι απλά να φορτώσει τον "λογαριασμό" των εγκληματικών ενεργειών του στον κόσμο και στον Μαρίνο (μέσω της αποδυνάμωσης του ήδη ανεπαρκές ρόστερ), θα παραχωρούσε είτε δωρεάν τις μετοχές του στην Συμμαχία, είτε θα διενεργούσε συνεχόμενες ΑΜΚ μέχρι να εισρεύσουν τόσα χρήματα όσα απαιτούνται για να καταστεί η offshore μικρομέτοχος. 

Όχι μόνο δεν έκανε κάτι από τα δύο, αλλά τεχνηέντως καθυστερεί την Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που μπορεί λύση να μην έδινε, αλλά θα μαθαίναμε 2-3 πράγματα παραπάνω για τα χρέη.......και παράλληλα θα δρομολογούνταν ανακατατάξεις στη διοίκηση της ΠΑΕ αν ο Αλαφούζος επέμενε στην "αποχώρησή" του, αφού η Συμμαχία ως δεύτερος τη τάξει μέτοχος θα αναλάμβανε να στελεχώσει την ΠΑΕ.  

Να σημειώσω πως δεν έχω αυταπάτες, άρα δεν ελπίζω σε τίποτα καλό από τα μέλη της Συμμαχίας, επειδή η πλειοψηφία αυτών είναι άσχετοι και πουθενάδες.....

Συγνώμη από τους λίγους σκεπτόμενους, αλλά πως αλλιώς να αποκαλέσω κάποιους που είχαν ΜΕΤΟΧΕΣ και τις παρέδωσαν έναντι 5 εκατομμυρίων σε offshore? 

Πως να αποκαλέσω κάποιους που ψήφιζαν κάθε πρόσωπο ελεγχόμενο 100% από τον Αλαφούζο, αντί να κάνουν το αντίθετο προκειμένου να υπάρχει ένας έλεγχος στην διοίκηση Αλαφούζου? 

Πως να αποκαλέσω κάποιους που πληρώνουν 5 χρόνια και δεν παρευρέθηκαν σε μια ΓΣ να πάρουν με τις πέτρες όλους αυτούς που τους έλεγαν πως τα χρέη είναι κάτω από 10 εκατομμύρια ευρώ? 

Πως να αποκαλέσω αυτούς που θυμήθηκαν μετά από 5 χρόνια να βγουν στο "αντάρτικο", ενώ έβαφαν κάγκελα αγκαλιά με τον Αλαφούζο αγκαλίτσα? 

Και σαν να μην μας έφταναν όλοι αυτοί, που επί 5 χρόνια (κάποιοι κλείνουν και δεκαετία) ηθελημένα ή άθελα συμμετείχαν στην διάλυση του Παναθηναϊκού, έχουμε και αυτούς που επειδή πρόβλεψαν πως ο Παναθηναϊκός θα διαλυθεί, πρέπει σώνει και καλά να γίνει, προκειμένου να δικαιωθούν..... Αυτοί και αν είναι βλαμμένοι!!!  

Γιατί άλλο να διαπιστώνεις εγκαίρως που πάει η "δουλειά" με τον Αλαφούζο και άλλο να σου έχει γίνει τόσο έμμονη η ιδέα της δικαίωσης, που να βάζεις και ο ίδιος το λιθαράκι σου στη διάλυση του Συλλόγου...... για να σου μείνει στο τέλος από την υποτιθέμενη αγνή παιδική αγάπη σου για τον Παναθηναϊκό, ένα: "Σας τα έλεγα εγώ ο πονηρός".

Δεν θα σας στεναχωρήσω άλλο, φαντάζομαι όσοι συνεχίζετε να ασχολείστε με τον Παναθηναϊκό, μαθαίνετε καθημερινά τα οικονομικά χαΐρια μας, όπως τα μαθαίνουν οι πάντες, για αυτό η ΝOBA έσπευσε να πληροφορήσει τις ομάδες, πως τα λεφτά που θα πάρετε χωρίς τον Παναθηναϊκό στην Super League, θα είναι πολύ λιγότερα.

Και η άχρηστη είδηση της ημέρας:  Η ΠΑΕ, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», αναμένεται να στείλει προσεχώς οφειλή προς πρώην παίκτες της (όπως οι Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Εσιέν, Τοτσέ, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Λαγός, Ντίνας), στους οποίους οφείλει χρήματα, αλλά και προς συλλόγους που έχει χρέη. Με αυτήν θα ζητήσει να βάλουν πλάτη ώστε να διευκολυνθεί ο σύλλογος που βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Μεταξύ άλλων θα αναφέρει: «ζητάμε να κάνετε λίγη υπομονή λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και σας καλούμε να τα πούμε από κοντά με στόχο να κάνουμε έναν νέο διακανονισμό και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και για τις δύο πλευρές». Δηλαδή, ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί στις καλές προθέσεις του κάθε ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, η Κιέβο έχει κάνει καταγγελία και διεκδικεί ένα σημαντικό ποσό για τον δανεισμό του Πολ-Ζοσέ Εμποκού, που αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» τη σεζόν 2016-17.

ΥΓ1. Δώστε λίγη προσοχή: Πολλοί φίλοι αναρωτιούνται με την στάση του ΕΦΣ13. Του καταλογίζουν πως αντιμετωπίζει την κατάσταση υπερβολικά χαλαρά, πως συνεχίζει να συνεργάζεται άψογα με τα μέλη της διοίκησης Αλαφούζου, ενώ υπάρχουν και συγκεκριμένες καταγγελίες, από συγκεκριμένο πρόσωπο, πως δέχτηκε πιέσεις από μέλη τους ΕΦΣ13 να σταματήσει τη συλλογή υπογραφών, με σκοπό να προξενήσει άμεσες αλλαγές στην ΠΑΕ.

Η εξήγηση είναι απλή φίλοι μου, όσο και αν στεναχωρεί κάποιους ιδεολόγους και ανιδιοτελείς του ΕΦΣ13..... Αυτή η συσπείρωση που έχει φέρει η κρίση, είναι η καλύτερή τους (για τα ηγετικά στελέχη). Πριν την αποχώρηση Αλαφούζου, πριν δημοσιευτούν τα οικονομικά στοιχεία, ήταν υπό διάλυση. Εσωστρέφεια, τελεσίγραφα ή εμείς ή εσείς, σκέψεις για αυτονόμηση των συνδέσμων, ο πολύς κόσμος απών από το γήπεδο,  λιγοστά τα εισιτήρια και εκδρομές των 300 ατόμων.....

Με την ρομαντική διάθεση των περισσοτέρων φιλάθλων του Παναθηναϊκού να εκφράζεται με την παρουσία στο γήπεδο και το σύνθημα "Εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ", εκτός ότι γέμισαν τα ταμεία (και ελλείψεως φτώχειας, εκλείπει και η γκρίνια), κάποιοι απέκτησαν υπόσταση ξανά. Μην αναρωτιέστε λοιπόν, γιατί φαίνεται να "βολεύει" αυτή η κατάσταση, σε σημείο που να αμφισβητούν κάποιοι την οικονομική επιφάνεια του Μυτιληναίου (όχι πως τρέχει τίποτα, απλά επειδή ακούστηκε και γέλασα με όσα γράφτηκαν)..Είναι σαν να περιμένετε -όσο απάνθρωπο και αν φαίνεται- κάποιος που πουλάει λουκέτα να εύχεται να σταματήσει η οικονομική κρίση που κλείνει επιχειρήσεις.

ΥΓ2. Η ζωή κύκλους κάνει (καλά στο γαυρο σε ότι αφορά κατηγορούμενους προέδρους δεν κάνει απλά κύκλο, αλλά το γύρο του θανάτου) και έτσι δεν αποκλείεται σήμερα να καμαρώσουμε αντίστοιχα πανό στο ΣΕΦ....Όπως και να έχει εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας, ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ!!!Αλέξανδρος....


 
Top