Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, είναι ξεκάθαρο εδώ και χρόνια (θυμηθείτε τα κείμενα του χειμώνα του 2013) πως το Greenmood προκρίνει την λύση Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ, όχι γιατί έχει "υπαλληλική" σχέση μαζί του, αλλά γιατί επιθυμεί το καλό του Παναθηναϊκού και αποδεδειγμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο μοναδικός πράσινος οικονομικά δυνατός επιχειρηματίας, που συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την τύχη του Συλλόγου......

Επιπλέον είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού, πως δεν θα μπει στην "αρένα" του ποδοσφαίρου ως θήραμα για τους ισχυρούς (Σαββίδη, Μελισσανίδη, Μαρινάκη) ή ως απλός θεατής.......θα παλέψει να κάνει τον μονομάχο Παναθηναϊκό, πρωταθλητή!!!

Μετά το ναυάγιο του 2013 (το οποίο δεν μας εξήγησε ποτέ πως προήλθε και γιατί) και την αμέριστη στήριξη μέσω των ΜΜΕ του αλλά και με προσωπικές αναρτήσεις του στο instagram, στον Αλαφούζο.........


......... ενώ ήταν ξεκάθαρο πως μικραίνει επικίνδυνα τον Παναθηναϊκό και διαλύει την ευρωπαϊκή εικόνα που με κόπο έχτισαν οι προηγούμενες διοικήσεις, χάσαμε κάθε ελπίδα. 

Περνούσαν τα χρόνια, η οικονομική εξυγίανση που ευαγγελιζόταν ο "μάγκας" Αλαφούζος γινόταν χρεοκοπία, η ομάδα από τα σπλάχνα μας γινόταν μάζωξη αμφιβόλου αξίας μισθοφόρων, η μεγάλη Λεωφόρος γινόταν η αρπαχτη της ψευτοσουίτας, η ομάδα ανήκει στον κόσμο της γινόταν μετοχές σε offshore εταιρεία αγνώστου πατρός και μητρός...... και όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αταλάντευτα στήριζε την καταστροφή που ερχόταν......

Και ήρθε η καταστροφή και μαζί με αυτή η νέα πρόταση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το καλοκαίρι του 2017 να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ......οι ελπίδες του κόσμου αναπτερώθηκαν και τα σενάρια των γνωστών κλαπαρχιδολόγων φούντωσαν (ποιος ξεχνάει τις πίπες για συνεργασία με τον Νίκο Βαρδινογιάννη?), ειδικά μετά την ανάληψη χρεών ύψους 20 εκατομμυρίων από τον Αλαφούζο. 

Αλλά? Συμφωνία τελικά δεν είχαμε.....ο οικονομικός έλεγχος διαπίστωσε χρέη και άνοιγμα κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ και τα 20 που έδινε ο Αλαφούζος για να ΦΥΓΕΙ ήταν λίγα, έπρεπε να βάλει τουλάχιστον 30......και ξαναμανά απογοήτευση.....

Και αρχίζει ο Γολγοθάς του Μαρίνου Ουζουνίδη και όλων των Παναθηναϊκών, με την απόφαση του Αλαφούζου αντί να βάλει αυτά τα επιπλέον 10 από την τσέπη του, να τα εξοικονομήσει με την βίαιη περικοπή του ανοίγματος.....Παίκτες που είχαν τριετή συμβόλαια λύνονται στους 3 μήνες, παίκτες που θα μπορούσαν να φέρουν εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία αφήνονται ελεύθεροι με μερικές χιλιάδες ευρώ, ενώ όσοι παραμένουν (παίκτες και υπάλληλοι) ΔΕΝ πληρώνονται.......

......και ο κόσμος όλα αυτά τα ανέχεται, δεν ανοίγει ρουθούνι, γιατί υποψιάζεται πως αυτές οι περικοπές στα όρια της ξεφτίλας έχουν έναν και μόνο σκοπό..... να μην υπάρχουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ που χώριζαν Αλαφούζου και Γιαννακόπουλο από την πολυπόθητη συμφωνία...... 

Και αφού γλιτώσαμε τα 10 εκατομμύρια, προστέθηκε ένα νέο "Αλλά" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου να μας απαλλάξει από τον "μάγκα" Αλαφούζο που γράφτηκε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού..... να του παραχωρήσει το κράτος το ΟΑΚΑ προς εκμετάλλευση...........και άντε φτου και από την αρχή!!!!

Και πάλι ο κόσμος δείχνει κατανόηση, δεν κουράζεται από τις νέες προυποθέσεις του Δημήτρη και πιέζει με όποιο τρόπο μπορεί την κυβέρνηση να του πει ΝΑΙ στο ΟΑΚΑ και τον Αλαφούζο για να φύγει. Ακόμα και εμείς οι υποψιασμένοι -λόγω της καθημερινής ενασχόλησής μας επί μια δεκαετία με λογιστική, αρχιτεκτονική, νομική και άλλες επιστήμες για χάρη του Παναθηναϊκού- παρότι καταλαβαίνουμε πως οι νέες προυποθέσεις, είναι είτε ανεκπλήρωτες, είτε χρονοβόρες, συνεχίζουμε να ελπίζουμε για την συμφωνία και την σωτηρία του Συλλόγου......

......μέχρι που εμφανίζεται ο από μηχανής Θεός Παιρότζ που θέτει συγκεριμένους εφικτούς όρους, για να "σώσει" τον Παναθηναϊκό ΤΩΡΑ!!!

Να μην υποβιβαστεί η ομάδα, να μην πωληθεί κάποιος παίκτης, να είναι τα χρέη όσα λέει ο Αλαφούζος, να αναλάβει να πληρώσει ο Αλαφούζος τα 20 που έχει υποσχεθεί........και αφού υλοποιηθούν αυτά θα βάλει άμεσα στα ταμεία της ομάδας 27 εκατομμύρια ευρώ μέσω ΑΜΚ. Με λίγα λόγια, ΤΕΛΟΣ η επαιτεία και ο εξευτελισμός. 

Ποια η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε αυτή την προοπτική? Πρόταση να παραμείνουν οι μετοχές στον Αλαφούζου και να συνεισφέρει ο ίδιος με 4 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο....δηλαδή το τρίτο -3 λόγω Βέμερ και όσων ακόμα απειλούσαν την ομάδα με κυρώσεις λόγω οφειλών. Αστεία πρόταση......η οποία εξασφαλίζει στον Παναθηναϊκό, άλλη μία αποτυχημένη χρονιά. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αδιαμφισβήτητα είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, το έχει αποδείξει με το οικονομικό μάζεμα στην ΚΑΕ, ενώ συνεχίζει να κατακτά τίτλους. Εννοείται πως δεν έχει χρήματα για "πέταμα" και κυρίως δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας του, να ηγείται μιας ομάδας με ρόλο κομπάρσου. 

Αυτοί είναι κυρίως οι λόγοι που τον αναγκάζουν να θέτει ως βασική προυπόθεση για να αναλάβει την ΠΑΕ, την εξασφάλιση εσόδων μέσω της εκμετάλλευσης ενός σύγχρονου γηπέδου, που θα επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή......ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ. Μας τελείωσαν οι αλεξιπτωτιστές με τα θαλασσοδάνεια, που το έπαιζαν γαλοντόμοι..... για 1,5 χρόνο και ακόμα τους ψάχνουμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την χρεοκοπία του Παναθηναϊκού!!!

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου πριν 10 χρόνια έβαλε στα ταμεία του Παναθηναϊκού (χωρίς να έχει κανέναν λόγο πως θα χρησιμοποιηθούν) δέκα εκατομμύρια ευρώ για να κατέχει μόλις το 5% των μετοχών και να έχει να κάνει με 9 α-μετοχους..... Σήμερα με τα 4 που είναι διαθετειμένος να βάλει ο Δημήτρης, αν συνεργαστεί με τον Παιρότζ και τα βάλει στην ΑΜΚ των 27 εκατομμυρίων, θα κατέχει κοντά στο 12%, ενώ είναι σίγουρο πως θα ηγηθεί της προσπάθειας. 

Αυτή είναι η σκέψη μου..... να αφήσει τα μεγαλεπήβολα αλλά και χρονοβόρα project και να συμμετάσχει στην άμεση σωτηρία της ομάδας.....Αφού με το καλό πάρουν την ΠΑΕ μαζί με τον Παιρότζ (και όποιους εκπροσωπεί), κάλλιστα θα μπορεί ως συνεργάτης να τους υποδείξει την καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό. Θέλει αυτή να είναι στο ΟΑΚΑ, θέλει να είναι στον Βοτανικό, θέλει να είναι στα Αστέρια.....εμείς μαζί τους θα είμαστε..... αυτοί βάζουν τα λεφτά, αυτοί θα παίρνουν και τις αποφάσεις, με γνώμονα έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό. 

Στην τελική αν θέλει τόσο πολύ να τον "εξυπηρετήσει" η κυβέρνηση, ας επαναφέρει στον Βοτανικό και το γήπεδο μπάσκετ.......και να ξεκινήσουμε σε 6 μήνες να χτίζουμε εγκαταστάσεις για ΑΟ, γήπεδο ποδοσφαίρου 45.000 θέσεων και γήπεδο μπάσκετ 15.000 θέσεων......Και αυτοί θα βγάζουν χρήματα και ο Παναθηναϊκός θα γίνει πρωταγωνιστής και ο κόσμος του Παναθηναϊκού ευτυχισμένος.

Πάρτε την απόφαση και συμπορευτείτε, γιατί όπως πάει η δουλειά..... θα μείνετε όλοι με τα σχέδια στο συρτάρι και εμείς με τον Αλαφούζο ή ακόμα χειρότερα με τους Ψευτοθόδωρους!!!!

ΥΓ1. Δεκαέξι ημέρες απέμειναν μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων που αφορούν την διοίκηση του ΑΟ και ακόμα εξετάζονται τα ήδη εξετασμένα οικονομικά..... 

ΥΓ2. Οι αναφορές των "Παναθηναϊκάρων" στο 1979 (από όποια σκοπιά και αν το βλέπουν) πληγώνουν τον Σύλλογο, όσο πληγώνουν οι αναφορές των κομματόσκυλων στον εμφύλιο, την Ελλάδα...... 

ΥΓ3. Ο Μητσάρας ευχαριστεί τον Φάνη, του στέλνει Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς...... και του δίνει ραντεβού τον Αύγουστο σε όποιο γήπεδο παίζει η ΠΑΝΑΘΑ!!!

Αλέξανδρος
 
Top