Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, εν αναμονή των αποτελεσμάτων του οικονομικού ελέγχου που πραγματοποιεί το Fund με εκπρόσωπο τον Π.Π., τα οποία όπως φαίνεται δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αυξάνονται τα εχθρικά δημοσιεύματα κατ εντολή αυτών που θέλουν τον Παναθηναϊκό "μικρό"..........όπως ακριβώς τον είχε 6 χρόνια ο Αλαφούζος και δεν έβγαζαν τσιμουδιά. 

Επί 6 χρόνια ο Γιάννης Αλαφούζος χρωστάει και της Μιχαλούς, αλλά επειδή πλήρωνε τους ΑΡΔ, αυτοί ασχολούνταν με το "ένα από τα καλύτερα ρόστερ που είχε ever ο Παναθηναϊκός" επί Στραματσιόνι.... και τώρα που σχεδόν έχει εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές -στο πλαίσιο της συμφωνίας με το ξένο Fund- γράφουν πύρινα άρθρα εναντίον του. 

Δημοσιογράφοι που δεν συμφωνούν επί μια δεκαετία, ούτε για τον καιρό........ σε λίγο τους βλέπω να "συμμαχούν" και να κάνουν παρέα ραδιοφωνικές εκπομπές, προκειμένου να μας πείσουν πόσο καταστροφικό θα είναι να περάσει ο Παναθηναϊκός σε ξένα χέρια ......και όλο αυτό γιατί θα χάσουν τις διόδους προς τα χαρτζιλίκια που με κόπο δημιούργησαν. 

Βέβαια δεν μας λένε ευθαρσώς τις εναλλακτικές, οι οποίες εν συντομία είναι: 1) Παραμονή Αλαφούζου με ρόστερ 3 εκατομμυρίων, απλήρωτοι οι πάντες, στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού, 2) Παράδοση των μετοχών στους ψευτοθόδωρους της Π.Σ. που θα γελάσει με τον Παναθηναϊκό ο κάθε πικραμένος και 3) Αναμονή της έγκρισης του project Athens Alive από την κυβέρνηση, ώστε να δραστηριοποιηθεί ο Γιαννακόπουλος με τους συμπαίκτες του (υπόθεση 3 χρόνων και αν....).

Και ειλικρινά αναρωτιέμαι, για ποιο λόγο να φέρει η κυβέρνηση τον Π.Π. προκειμένου να μην "σκάσει" ο Παναθηναϊκός στα χέρια της, αν ήταν τόσο εύκολο και σύντομο να αποδεχτεί το project Athens Alive και να αναλάβει ο Γιαννακόπουλος? 

Είτε λοιπόν οι απαιτήσεις των συμπαικτών του Δ.Γ. για το ΟΑΚΑ είναι ανεκπλήρωτες, είτε κάποιος ισχυρότερος με επιρροή στην κυβέρνηση μπλοκάρει το project, είτε τα συμφέροντα των επιχειρηματιών που στηρίζουν την κυβέρνηση βρίσκονται στον Βοτανικό.....ότι και να ισχύει από τα είτε..... ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει. Ούτε βέβαια να αποδεχτεί πρόταση να παραμείνουν οι μετοχές στον Αλαφούζο και να μπουν στην ΠΑΕ μόλις 4 εκατομμύρια ευρώ και να κάνουμε για άλλη μια χρονιά το σκατό μας παξιμάδι, προκειμένου να μην υποβιβαστούμε. 

Εδώ που έφτασε η ΠΑΕ με ευθύνη ΠΟΛΛΩΝ, η ανάληψη της διοίκησής της από τον Ταιλανδό, είναι μονόδρομος....Μόνο πολλά και ζεστά χρήματα μέσω ΑΜΚ μπορούν να άρουν τις κυρώσεις που μας έχουν επιβληθεί, ώστε να συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια.

Η ουσία είναι πως εμείς οι Παναθηναϊκοί αλλά και ο ίδιος ο Σύλλογος, είναι εδώ και 10-15 χρόνια όμηροι του ονείρου ενός νέου, μεγάλου και σύγχρονου γηπέδου...... Τα κέρδη που θα αποκομίζουν αυτοί που θα το διαχειριστούν, βάζουν σε δεύτερη θέση το καλό του Συλλόγου.....και έτσι στα αρχίδια τους πόσο θα βασανίζεται και θα ταλαιπωρείται ο Σύλλογος, σημασία έχει να είναι αυτοί διαχειριστές..... και δυστυχώς ο καθένας από αυτούς προκρίνει την περιοχή που έχει το πάνω χέρι....άλλος Βοτανικό, άλλος ΟΑΚΑ, άλλος Γουδί και άλλος Λεωφόρο!!!

Αν και η πρόσληψη Νταμπίζα σηματοδοτεί μικρό μπάτζετ μεταγραφών και σκληρή διαπραγμάτευση με τους υπάρχοντες παίκτες (κάτι που φυσιολογικά δεν θα χρειαζόταν με μια διοίκηση που είναι έτοιμη να βάλει εκατομμύρια ευρώ), δεν με κάνει να πιστεύω πως θα μείνουμε με τον Αλαφούζο....απλά καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της μη συμφωνίας. 

Αυτές είναι οι προσωπικές μου σκέψεις και όχι ρεπορτάζ......συγνώμη που δεν ενέπλεξα στο κείμενο 7 πρώην πρωθυπουργούς, Ελοχίμ, Νεφελίμ, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Μασονική στοά και κυρίως τους Τούρκους που ήταν να πάρουν την ομάδα αλλά τους απέτρεψε ο "Τουρκοφάγος" Δημήτρης, για να την πάρει τελικά Ταιλανδός..... (αυτές τις κλαπαρχιδιές διαβάζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και μάλιστα σε συνέχειες, για αυτό μας αξίζουν όσα περνάμε). 

ΥΓ. Πολλά ακούγονται για τον Ερασιτέχνη αλλά εγώ κρατώ μικρό καλάθι...... αν μπει ο Ταιλανδός θα ενδιαφερθούν, αν όχι.....θα τον αφήσουν στην μαύρη μοίρα του.  
Top