Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, χρειάστηκαν 15 ολόκληρες ημέρες για να υπάρξει κάποια αξιόλογη είδηση για την ΠΑΕ, ώστε να με "αναγκάσει" να σπεύσω να βρω laptop για να την συζητήσω μαζί σας. 

Από σήμερα προπονητής του Παναθηναϊκού μας ο Γιώργος Δώνης, με τις ευλογίες του νέου ιδιοκτήτη (όπως όλα δείχνουν) του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών Παϊρότζ, ο οποίος όπως δήλωσε σύμφωνα με τους πράσινους δημοσιογράφους, έχει στόχο να επαναφέρει την ομάδα στην elite της Ευρώπης και να την κάνει γνωστή στην Ασία. Μεγαλεία κύριοι και δεν το γράφω ειρωνικά.....Μπορεί μια μερίδα του κόσμου της ομάδας να εκφράζει δυσπιστία και δυσαρέσκεια για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ (λόγω της σφοδρής της επιθυμίας να δουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα ηνία της ΠΑΕ, αλλά και λόγω της λάσπης των εγκάθετων αρδ που βλέπουν ΚΑΙ πίσω από τον Παϊρότζ την οικογένεια Βαρδινογιάννη), αλλά το γεγονός πως ο Σύλλογος απαλλάσσεται από τον ανίκανο Αλαφούζο και την κουστωδία του, προσωπικά μόνο ενθουσιασμό μου γεννά!!!

Είναι δεδομένο πως η πρώτη χρονιά θα είναι δύσκολη.......αλλά παρά τις κυρώσεις (απαγόρευση μεταγραφών, μείον 6 ) που προέκυψαν από το ενορχηστρωμένο σχέδιο διάλυσης και απαξιώσης του Γιάννη Αλαφούζου, που ανέχτηκαν ανώνυμοι και επώνυμοι Παναθηναϊκοί, αποκλείεται να είναι χειρότερη της φετινής....τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά. 

Αν η νέα διοίκηση καταφέρει και πείσει να παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας οι ξένοι που τίμησαν την φανέλα με το παραπάνω, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισαν καθόλη την διάρκεια της σαιζόν, εμπιστευτεί παιδιά των Ακαδημιών και αποκτήσει ταλαντούχους και φιλόδοξους νεαρούς που ξεχώρισαν φέτος στα πρωταθλήματα Α και Β Εθνικής, παρά το μείον 6 η ομάδα θα είναι άνετα στην 4αδα.

Το σημαντικότερο όμως που πρέπει να γίνει, προκειμένου αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία, είναι να απομακρυνθούν όλα τα λαμόγια που επί χρόνια ολόκληρα ζουν από τον Παναθηναϊκό, χωρίς να προσφέρουν καμιά καλή υπηρεσία..... Αν όντως επιθυμεί η διοίκηση να χρησιμοποιήσει παλαίμαχους, ας επιλέξει ανάμεσα σε αυτούς που μέχρι σήμερα δεν είχαν καμιά διοικητική εμπλοκή. 

Και κάτι ακόμα για την διοίκηση......μακριά και αγαπημένη με τους ΑΡΔ....και ας γράφουν ότι θέλουν. Ας σταματήσει μια διοίκηση να θρέφει φίδια στον κόρφο της, τις καλές σχέσεις με τον κόσμο, τις δημιουργούν οι επιτυχίες, όχι το τι θα γράψει το κάθε αρχίδι......

ΥΓ1. Κακή η εμφάνιση της μπασκετικής ομάδας, στενάχωρη η ήττα από τους πούστηδες..... αλλά δεν γίνεται να σβηστούν 32 νίκες, ούτε να ατονίσει η πίστη μας για το πρωτάθλημα. Είμαστε καλύτεροι και σε 10 ημέρες 20.000 θα ξαναβρεθούν στο ΟΑΚΑ να πανηγυρίσουν τον τίτλο. 

ΥΓ2. Την Παρασκευή 8 του Ιούνη, όλοι οι δρόμοι για τα μέλη του ΑΟ οδηγούν στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος", προκειμένου με πανηγυρικό τρόπο να μπει η "Μάνα του Λόχου" στην νέα εποχή. Ελπίζω να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο των τελευταίων πολλών ετών και να εκλεγεί διοίκηση με 80 ψήφους.  
Top