Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, κατάφερα και βρήκα λίγο χρόνο να αφιερώσω στο site, όχι τόσο όμως ώστε να γράψω ξεχωριστά κείμενα για μπάσκετ και ποδόσφαιρο.....Έτσι θα αρκεστείτε σε ένα, σχολιάζοντας την επικαιρότητα σε αυτό.....

Εννοείται πως πάνω από οποιαδήποτε ανανέωση ή μεταγραφή σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο και βόλει.....αυτό που καίει εμάς τους Παναθηναϊκούς (μετά την "τακτοποίηση" του Ερασιτέχνη με την εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) είναι να απαλλαγούμε από τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ, που επί 6 χρόνια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ τίποτα και κανέναν, φέρνοντας την ΠΑΕ που θα έσωζε (με την αμέριστη συμπαράσταση των απανταχού ψευτοθόδωρων) σε δεινότερη θέση από αυτή που την ανέλαβε το 2012.

Υπό αυτό το πρίσμα η ανανέωση ή όχι του τεράστιου παίκτη Νικ Καλάθη ή του χρήσιμου εφεδρικού Νίκου Παππά, όπως και η προσθήκη του ταλαντούχου Παπαπέτρου, περνάνε σε δεύτερη μοίρα ...... ενώ οι προσπάθειες για την απόκτηση των Κάτσε και Μουστακίδη, προσωπικά μου προκαλούν γέλιο....

Στην τελική σε ότι αφορά τον Νικ Καλάθη εδώ και ένα μήνα σας είχα γράψει πως δεν πρόκειται να μείνει στον Παναθηναϊκό, μάλιστα το είχα πάει ακόμα παραπέρα αναφέροντας και τον αντικαταστάτη του..... το οποίο θα δούμε σε λίγες ημέρες αν θα επιβεβαιωθεί. 


Το μείζον είναι να τελειώσει αισίως η διαπραγμάτευση του ρόμπα με τον Ταϊλανδό και να αρχίσει η ΠΑΕ να λειτουργεί κανονικά.....αυτό προέχει και όχι ποιους θα πάρουμε να παίξουν του χρόνου..... Με τους ίδιους να μείνουμε, παρά το μείον 6 η ομάδα θα είναι στην 4αδα και θα παρουσιάσει καλύτερο ποδόσφαιρο. 

Έχοντας αντέξει όλοι μας 7 χρόνια ξεφτίλας (βέβαια κάποιοι τις χειροκροτούσαν), ο ένας χρόνος προσαρμογής στα νέα δεδομένα και το πραγματικό νοικοκύρεμα, δεν είναι τίποτα. Θετική επίσης η σκέψη για επιστροφή στο ΟΑΚΑ, ώστε να δοθεί το νέο στίγμα......οι μεγάλες ομάδες με όραμα, επιβάλλεται να αγωνίζονται σε μεγάλα γήπεδα.

Αυτά προς το παρόν....ο χρόνος που μπόρεσα να ξεκλέψω μόλις τελείωσε..... Να είστε όλοι καλά και ελπίζω να τα πούμε πάλι σύντομα. 

ΥΓ. Μουντιάλ, έχω δει μόνο το πρώτο παιχνίδι.....οπότε δεν έχω άποψη......α έχω μία, ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΆΕΙ Ο ΠΕΝΑΛΝΤΟ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! 
Top