Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, με εξελίξεις στο διοικητικό-ιδιοκτησιακό ξημερωθήκαμε, μόνο που για άλλη μια φορά παραμένουν αδιευκρίνιστες και θολές οι συνθήκες..... όπως και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, αναφέρει την παραχώρηση του 50% των μετοχών που κατέχει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant, αλλά δεν εξηγεί το 50% ποιων μετοχών και έναντι ποιου αντιτίμου. 

Όπως γνωρίζουν οι μυημένοι στα διοικητικά της ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος "κατέχει" τόσο προσωπικές μετοχές της ΠΑΕ, όσο και μέσω της offshore φάντασμα Sortivo..... και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα. 


*** Μετά τις τελευταίες ΑΜΚ δεν γνωρίζουμε πως έχει διαμορφωθεί το μετοχολόγιο, σίγουρα έχει εκμηδενιστεί το ποσοστό της Συμμαχίας και το ποσοστό Sortivo και Αλαφούζου αγγίζει το 88%... αν όσα χρήματα μπήκαν μέσα στο 2018 μετοχοποιήθηκαν στο όνομα του Γιάννη Αλαφούζου, τότε και η Sortivo κατέχει πλέον μονοψήφιο νούμερο μετοχών.

Παραχώρησε το 50% των προσωπικών του μετοχών? Παραχώρησε το 50% του συνόλου των μετοχών που του ανήκουν (αν δεχτούμε πως στη Sortivo είναι ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης)? Τις παραχώρησε έναντι ποιου ποσού? Το ποσό αυτό μεταβιβάστηκε σε λογαριασμό του Αλαφούζου ή θα μπει στο άμεσο μέλλον μέσω ΑΜΚ στα ταμεία του Παναθηναϊκού? Πόσα είναι πλέον τα χρέη και πότε η ΠΑΕ θα είναι "καθαρή"?

Το υπόλοιπο 50% των μετοχών του, υπάρχει συμφωνία να περάσει στα χέρια της PAN ASIA ή είναι διαθέσιμο και σε άλλους επιχειρηματίες?

Αυτά είναι τα πρώτα ερωτηματικά που απορρέουν από την ανακοίνωση, μα το μείζον ερωτηματικό παραμένει ίδιο....ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ Pairoj Peimpongsant?

Θα επενδύσει χρήμα και χρόνο με στόχο πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές διακρίσεις? 

Θα είναι απλά η βιτρίνα του και ο μοχλός πίεσης στην εκάστοτε κυβέρνηση, για να εξυπηρετήσει άλλες επιχειρηματικές επιδιώξεις του? 

Θα είναι η δεξαμενή νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, προς πώληση? 

Για το μείζον ζήτημα του γηπέδου τι σκέφτεται?


Οφείλει ο νέος ιδιοκτήτης του 50% των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου, να καλέσει τους δημοσιογράφους και να διευκρινίσει όλα τα ανωτέρω, ώστε να μπορεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού να κρίνει, αν πρέπει να πανηγυρίσει ή να κλάψει....!!!

Μέχρι να απαντηθούν όλα τα ανωτέρω, τα οποία εντέχνως παραμένουν θολά, εμάς τους Παναθηναϊκούς μόνο να μας ζώνουν τα φίδια επιτρέπεται..... 

Αλέξανδρος

 
Top